Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Frågestund!

Det var ett tag sedan vi hade en frågestund nu och jag har fått många frågor av er både på mailen och i kommentarerna den senaste veckan. Så därför känner jag att det är dax för en frågestund igen!

Eftersom jag inte är supersäker på hur det kommer att se ut med internet varje dag nere i Zimbabwe så tänkte jag försöka dela upp svaren i olika delar och publicera dem under tiden jag är borta. På så sätt blir det inte jättelånga inlägg att läsa igenom och så kan jag dela upp svaren efter olika ämnen som ”modellande” ”London” ”skönhet och hälsa” etc.

Och så vet ni att det alltid finns något nytt att läsa om ni kikar in på bloggen.

Så har du någonting du vill fråga mig så är det bara att lämna frågan nere i kommentarerna! Jag svarar på det mesta, men vi kan väl hålla det hela rumsrent och trevligt?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
32kommentarer
 • Hej:) Jag tänkte fråga hur du blev modell? Vilken modellagentur modellar du för? Jätte fina bilder har du!!

  fredrika 2011-12-10 10:49:16
  Svara
 • Hej Tess! Jag undrar hur du sköter om dina tänder för att få dem så fräscht vita och fina? Bleker du dem eller bara borstar du väldigt bra? 🙂 Drömmer om ett leende som ditt!
  Älskar din blogg och att du är du!
  kram från Anna

  Anna 2011-12-10 00:42:59
  Svara
 • Hej Tess! Jag är i London just mu, jag undrar vart jag hittar The Ship? Kramar

  Louise 2011-12-10 00:02:55
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Hej Louise!
   Vad kul! The Ship ligger precis vid floden vid Wandsworth bridge ( Jews row) säg det till en taxi eller ta tåget till Wandsworth Town. Du kan även ta tunnelbanan till Fulham Broadway och sen buss 295 eller 28 till Wandsworth bridge ( ca7 min). Söndagar är bäst för då har de live band och maten där är riktigt god.
   Ha det så kul!
   Kram
   Tess

   Tess M 2011-12-10 13:43:09
   Svara
 • Hejsan Tess!
  Läser din blogg varje dag men har aldrig kommenterat av någon outgrundlig anledning! Så gör det nu i förhoppning att du vill svara på mina frågor ^^

  Vad är dina tips för typ av träning när man har en så kallad "atletisk kroppstyp" som gärna musklar på sig? till och med min mamma har sagt att jag har kraftig benstomme(skulle gärna varit petite) men det är som det är! 😉

  min andra fråga rör smink, du som modell har en hel del erfarenheter hur man kan sminka "fram" ansiktets vinklar och sånt. Mitt ansikte ser helt platt ut framifrån! några tips??

  Älskar din blogg! blir aldrig trött på den ;D

  //Josefin i Skåne

  Josefin H 2011-12-09 19:51:58
  Svara
 • Hej! Jag ska till London över nyår och vi kommer komma fram på torsdagen och vill givetvis gå ut då också..tips på något bra ställe på torsdagar? Sen undrar jag om du tror att någon sån där "hairblow bar" eller vad du kallade det har öppet på nyår? isf vilken och kan man mejla och boka tid då? 🙂

  ... 2011-12-09 13:49:34
  Svara
 • Hej Tess! Jag ska flytta till London, Kensington i januari och undrar vad du tycker om det området? Har bara varit där en gång förut så skulle vilja höra dina åsikter, bra restauranger, pubar osv.

  Olivia 2011-12-08 18:17:54
  Svara
 • Hei,

  Jeg skal flytte til london til sommeren og lurte på om det er vanskelig å finne leilighet å leie? Hvor langt tid burde man begynne å lete før man flytter?
  Kram

  lisbeth 2011-12-08 18:06:53
  Svara
 • En snabb fråga till dig som vet, har dom rea i London efter jul/nyår? Kram =)

  Fanny 2011-12-08 16:35:56 http://www.franklymydear.se
  Svara
 • Hej Tess! Jag funderar på att flytta till London nästa år för att plugga, och undrar om du skulle kunna tänka dig en svensk flat-mate? Vet att du redan har en nu, men man vet aldrig hur det ser ut om ett år!
  Kram och tack för en bra blogg!

  Annie 2011-12-08 14:39:42
  Svara
 • Jag tror att jag läste någonstans att du är 28 år. Hur länge till tror/hoppas du att du kan fortsätta med modellandet?

  Johanna 2011-12-08 12:39:10
  Svara
 • Bra barer/louncher i London, inte nattklubbar utan mer drinkställen! 🙂
  Kram

  E 2011-12-06 15:40:58
  Svara
 • Hej!
  Skrev inte min blogg eftersom denna fragan ar lite personlig pa ett satt for mig.
  Nar jag last din blogg har jag blivit lite intresserad av modellandet, det har alltid intresserat mig men jag har inte varit sakert da catwalk, anorexia stil modell (no offence till nagon som ar sadan modell) inte intresserar mig. Men laste att du ar reklam modell, det ar jag valdigt intresserad av. Men jag forstar inte riktigt hur det funkar, pa din agency (heter den MOT? ) ar man bara reklam modell dar, eller valjer man, eller forstar du vad jag menar? Har du lust att forklara lite 🙂 Ar fran London btw.

  Tack!

  x

  Hej 2011-12-06 12:55:48
  Svara
 • Var i London bor du? Vilka områden gillar du mest? Tack för en bra blogg, du verkar så fin! 🙂
  Kram

  E 2011-12-05 20:47:46
  Svara
 • Hej! Kan du inte göra ett kollage med omslag du varit med på? Tycker också det vore kul med en ny kategori där du visar upp bilder från gamla modelljobb du gjort. Tack för en superbra blogg!

  Z 2011-12-05 20:46:01
  Svara
 • Hejsan Tess!
  Direkt på frågan/frågorna
  1. Brukar du använda bh eller vara utan när du ex har en klänning med bar rygg?
  2. Har du något tips på om man är 18 år och går i 2:an (gymnasiet) och vill bo billigt i London med ett par tjejkompisar? Hotell som ligger nära hyde park eller nära andra hotell som ligger nära shopping gatorna 🙂

  Elin 2011-12-05 20:17:13 http://heartcandle.blogg.se
  Svara
 • Hej! Kom på en fråga nu när jag läste inlägget om din pappas fest. Ditt hår är otroligt vackert! Hur gör du och vad använder du när du lockat det? Har för mig att du redan berättat det, i så fall, finns det någon länk? Sen undrar jag hur du får ditt hår så glansigt? Vad för shampoo, balsam och ev. produkter använder du? Vad gör du med håret till vardags när du inte lockar? Fönar eller självtorkar? Hoppas du inte svarat på de här frågorna massa gånger förut, förstår om det blir tråkigt då… Kram och tack för en jättebra blogg!!!

  Joanna 2011-12-05 18:40:13
  Svara
 • Hej Tess!
  Forst vill jag saga Tack sa mycket for en bra blogg. Din och din van Josefina ar ina favorit London bloggar.
  Sa min fraga ar, Vart ar dina favorit stallen i London, de dar stallarna nar man far den dar underbara kanslan " Ah, vad jag alskar att jag bor i London"? Hoppas du forstar vad jag menar 🙂

  MVH Lina

  Lina 2011-12-05 18:16:50
  Svara
 • Hej Tess!
  Just nu gàr jag igenom en svàr period hemma. Det vill säga att en av mina föräldrar har ett problem med beroende och den andra orkar inte handskas med det längre. Eftersom jag är ensam barn (jag är 25.. men du vet vad jag menar..) har jag ingen som kan stödja mig eller hjälpa mig med alla läkarbesök, organisation o.s.v. Har du ocksà gàtt igenom nàgonting likadant, eller haft det svart hemma? Jag hoppas sà klart inte det, men om du hade det vore det interessant om du delade med dig lite mer av svàrare perioder i ditt liv, man skulle känna sig mindre ensam dà. Förstàr självklart om det är för privat!
  Tycker du är super, blir alltid pà gott humör när jag läser din blogg 🙂 Tusen tack!

  Maria 2011-12-05 18:06:23
  Svara
 • Hvordan ble du modell? Hvilke byråer er du i? Hvilke land har du jobbet i? Hva er de sørste jobbene du har gjort? Får du bestemme hvor du vil bo? Hva en "inn" som modell nå? (f.eks blondt hår/store øyne..) Har du gått på vidregående, hvis ikke: skal du? og hvor gammel var du når du begynte du å reise? Hvordan fikk du byrå i utlandet? Hva er målene (hofte, midje..) dine?

  karoline 2011-12-05 17:26:23
  Svara
 • Bor du och Garth ihop? Har för mig att du har skrivit om en inneboende någon gång?

  Ha det underbart i Afrika 🙂

  selma 2011-12-05 16:45:56
  Svara
 • Skulle inte du kunna berätta lite om dina tonår?
  Din första kärlek?
  Den bästa sommaren någonsin?
  Det absolut roligaste modelljobbet du har gjort?

  Emma 2011-12-05 16:30:46
  Svara
 • Hej, vad kul! jag har några frågor:
  Vad jobbar Garth som och hur träffades ni?
  När du var typ femton, vad trodde/ville du bli som vuxen?
  Funderar på att gå en skola i London med boende i Richmond. Har googlat såklart men du kanske kan säga bättre om det är ett bra område eller inte 🙂
  Kram!

  Siri 2011-12-05 15:45:33
  Svara
 • Hej Tess!
  Jag läser just nu en kurs i fashion photography på London college of fashion. Vi jobbar med modeller och jag har aldrig gjort det förut (vänner och familj är ju lixom inte samma sak:p) så jag skulle uppskatta lite tips från modellens point of view. Hur ska en fotograf vara tycker du? Ska vi ge dig fria händer eller ska vi säga åt dig exakt vad du ska göra? Allmänna tips till oss bakom kameran hur du tycker vi ska vara helt enkelt! 🙂
  Tack för en bra blogg! 🙂

  Malin 2011-12-05 14:42:45 http://www.malinantonsson.se/blog
  Svara
 • hur gammal är du o hur gammal är garth? 🙂

  malin 2011-12-05 14:33:40
  Svara
 • Hej Tess! Vad kul med frågestund. 🙂 Jag har några frågor:
  1. Har du några tips om vart man kan hitta snygga kläder för mindre personer. Jag är ganska kort och tunn, och upplever ofta att kläder "hänger" på min kropp. Du är ju också ganska liten (om än längre än jag), men har alltid fina kläder som sitter fint.
  2. Vilken är den perfekta outfiten att bära när fantasin tryter? Vad slänger du på dig om du inte hinner fundera ut något avancerat?
  3. Vilka bloggar läser du?
  Tack för en härlig och inspirerande blogg. 🙂 Kram Linda

  Linda 2011-12-05 14:22:03
  Svara
 • Ska fira nyår i London och undrar vad man ska hitta på?
  Några förslag? 🙂

  C 2011-12-05 14:18:12
  Svara
 • Hej! Vilka agenturer är du med i? 🙂

  Ha de bra kram

  Ulrika 2011-12-05 13:52:12 http://www.ulrikalinde.se
  Svara
 • Har du någon favoritartist, eller ett band som du ofta lyssnar på?

  Linn 2011-12-05 13:51:14
  Svara
 • Hjälp till att sprida kunskap

  http://stoppapalsen.blogg.se/

  STOPPA PÄLSEN 2011-12-05 13:27:05 http://stoppapalsen.blogg.se/
  Svara
 • Hej!

  Jag har tva fragor! 1) Hur kanns det att se sig sjalv pa TV och olika billboards/pa planscher i affarer?
  2) Skulle det vara mojligt att ha en bloggtraff for manniskor som aser din blogg och ocksa bor i London? Skulle vara sa skoj att fa se dig i verkligheten och bli lite inspirerad och motiverad av dig!

  Kram!

  Maria 2011-12-05 13:22:27 http://morningtear.wordpress.com
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind