Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Escalier

Photo_1

I går gick vi till min nya favoritrestaurang Escalier efter plåtningen.

Jag åt deras underbara bourguingon och Garth tog oxfilen. Till det körde vi provsmakning av 4 viner från vinoteket. Supertrevligt och jättegott. Jag fick en del skumma blickar då jag fortfarande hade en del av sminket på mig. Jag hatar wetwipes och föredrar att bara tvätta ansiktet med mina egna produkter, så jag torkade bort det värsta med lite papper.

Efter begav vi oss ut till Ekerö där vi är just nu. Vi förbereder allt för den stora festen ikväll.

Photo_2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hejsan Tess!
    Vill fråga dig en sak, jag och mina tjejkompisar (vi är 4 st, 16,17,18,18) som ska åka utomlands till nästa år. Vi kanske åker till Turkiet om min granne vill höra av sig om sin lägenhet någon gång. Men då tänkte jag så här, finns det några fina badstränder i london som känns som lite utomlandskänsla? För då har vi ju både shopping och bad i london. Kram Elin <3

    Elin 2011-12-02 16:00:48 http://heartcandle.blogg.se
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind