Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

Tänkvärt

Ok, jag tycker att vi kör på en tänkvärd fråga igen, det var länge sedan jag la upp en senast och den här tycker jag var väldigt bra. Så jag först –

Min lilla röst i huvudet har på senaste tiden sagt åt mig att jag inte har nått min potential och att jag måste jobba hårdare för att komma dit jag vill vara. Den säger att det är dax för mig att ta tag i alla saker som jag drömmer om och se till att de blir verklighet. Den tycker att jag bör grena ut från modellandet och bloggandet och göra mer, se mer, lära mig mer.
Fördelen med min inre röst är att den är positiv och tror på mig och mina förmågor och det är jag väldigt tacksam för. Dock har jag ett litet dåligt samvete som gnager över att Garth inte får tillräckligt med sömn, oftast på grund av mig då jag har svårt att sova för tidigt på kvällen. Han skulle behöva gå och lägga sig vid 22.00, men så blir det aldrig. Det måste jag jobba på – att gå och lägga mig tidigare.

Nu är det er tur – Vad har din lilla röst i ditt huvud sagt till dig på senaste?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Min lilla röst säger till mig att fortsätta kämpa även om livet känns jäkligt tufft just nu. Att det kommer vända så småningom. Och att jag ska fokusera på allt roligt som händer den närmaste tiden(bl.a. en Londonresa!)och inte fokusera lika mycket på allt som är jobbigt.

  Sofia 2011-11-23 22:56:03
  Svara
 • Rolig fraga Tess!
  Jag har tva roster inom mig just nu, en som sager att jag ska sluta pa mitt jobb och leta efter nagot som jag brinner for, och den andra som sager att jag ska stanna kvar och jobba hart for da kommer det vara tusen ganger lattare att fa de jobben jag verkligen vill ha om nagra ar (eftersom jobbet jag har ger jattebra och bred erfarenhet). Jag tror att en bra mix av de tva rosterna skulle vara om jag forsoker mig pa nagot slags sidoprojekt, ta en malar-klass eller borja skriva pa en bok. Pa sa vis gor jag nagot som jag vill gora samtidgit som jag haller ut ett tag till pa det nyttiga men inte lika roliga jobbet.

  Jennifer 2011-11-23 15:36:32
  Svara
 • Den lilla jäkeln repeterar gång på gång att jag är en latmask och måste plugga på till min kommande tenta 2. desember. :p Inget positivt att hemta där, inte! Röstjäkeln ELSKAR att ge mig dårlig samvete för att jag inte pluggar nog. Men men, så blir det ju när man jobbar röven av sig vid siden av studierna – då har man helt enkelt mindre tid att egna åt pluggandet. 🙂

  Maja 2011-11-23 08:43:38 http://wunderkind.notre.co
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
By Momo
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand