Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Ni är så fina

Tack för alla gulliga meddelanden jag fick efter senaste inlägget. Det är egentligen inte så farligt, det känns nog bara mycket nu precis när jag är mitt i allt och känner att jag bara precis hinner med.

Jag vet att jag har sagt det tidigare, men jag tror verkligen att jag har bloggvärldens bästa läsare. Ni kommer med så bra kommentarer, ni är smarta, trevliga och engagerar er verkligen. Jag läser alltid all kommentarer jag får in, men jag hinner oftast bara svara på direkta frågor. Jag känner mig väldigt skonad från näthatet som jag vet finns på många andra bloggar och det är jag otroligt tacksam över. Det gör mig glad att veta att ni som läser är så underbara som ni är och det får mig att vilja bli en ännu bättre bloggare och en bättre person i allmänhet. Jag älskar att vi kan ha diskussioner och att de alltid förs på en bra mogen och intelligent nivå. Det blir aldrig någon smutskastning och det är faktiskt helt fantastiskt med tanke på hur många människor som är involverade. Tack för det kompisar, det gör den här bloggaren positiv och glad!

Nu ska jag gå och sussa lite, jag tar en tidig kväll och tystar det där dåliga samvetet att Garth inte går och lägger sig i tid. Natti natti! I morgon är en ny dag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag är nog dålig på att kommentera, men är inne på din blogg i stort sett varje dag. Du är verkligen en inspirationskälla, du verkar så ödmjuk och jordnära och trevlig! Önskar att jag också bodde i London och att vi var kompisar 😉 Din blogg kommer lätt på första plats av de jag läser! Du skriver om bra och intressanta grejer, har fina bilder och uppdaterar ofta! Tack! =)
    /Bella

    Bella 2011-11-24 16:26:20
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind