Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Rött är sött?

Garth köpte nya skor i går, nya röda skor.

Jag gillar dem! Jag tycker att rött är en riktigt snygg färg på många, men jag har svårt att bära rött själv. Det känns oftast lite för mycket färg på en gång för min del, jag är nog lite feg på så sätt. Eller i alla fall klarrött, rostrött är mycket lättare att matcha för mig då det inte blir så lika stor kontrast till min favoritfärg – svart. Jag har bara två röda plagg i min garderob, en klänning och en roströd tröja, thats it, lite tråkigt kanske.

Men på Garth funkar rött hur bra som helst.

Har ni mycket rött i garderoben?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Sprang som en idiot efter den hypade, röda Filippa K klänningen förra julen, fick tag i sista exet som såldes, sjukt nöjd!

  Fanny 2011-11-22 22:31:32 http://www.franklymydear.se
  Svara
 • Har nästan inga röd kläder alls. Hade ganska många förr men med åldern lite äldre så håller jag mig till mera neutrala färger. Har dock röda högklackade skor köpta i LA. använder dock inte dem så ofta. Jag gillar färger annars i skolan hette jag NEON för att jag alltid hade väldigt pigga färger!!!

  nettan 2011-11-22 22:25:10
  Svara
 • Rött är jättesnyggt! Jag har fått höra att jag passar i rött, gillar färgen men håller med om att den är svårburen. Jag har 2 röda klänningar, en enkel och "julig" och en jättefin liten sommarklänning med blommor på. Sen har jag en fin röd-vit vintrig stickad tröja, och röda converse. Conversen tycker jag är jättesnygga att matcha till svarta kläder, snygg kontrast! Jag har också svårt för färgglada plagg, men det är ju faktiskt snyggt! Kram

  joanna 2011-11-22 20:47:33
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind