Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

En väldigt blandad dag

Vilken lång dag det blev!

Först plåtning hela dagen, sen hem och gå på ett hard core yogapass och nu sitter jag i soffan och väntar på att maten ska bli klar. Garth lagar någon mumsig pasta och jag är så hungrig så att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

♥ Det var inte bara en lång dag, det var en väldigt sorglig en med, en av mina bästa vänner fick ett väldigt tråkigt besked, så alla mina tankar går till henne idag. Usch, jag önskar att jag bara kunde ta alla mina vänner, svepa in dem i någon slags bubbla där ingenting illa kunde hända. Som synd är finns det ingen sådan bubbla, så jag får se till att försöka göra allt jag kan för att stödja och göra det lättare för henne istället. ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • hej! undrar också hur du har fixat ditt hår på bilden? va använder du för locktång? 🙂

  lisa 2011-11-22 20:19:53
  Svara
 • Hej Tess, først og fremmest så har du altså bare en super god blogg, som jeg følger hver dag :)dit hår er også altid så fint, kunne du ikke lave en video eller give nogle tips til hvordan du styler dit hår.

  kram fra en dansk læser

  Sofie 2011-11-22 14:26:21
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind