Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Söndag

Så här såg min mysfrukost ut i morse.

På söndagar unnar jag mig alltid någonting gott till frukost, förra söndagen blev det scones och den här söndagen blev det en chokladcroissant.

Garth jobbar hela den här helgen, så jag passar på att fixa en massa saker hemma. Eftersom jag typ har lite ocd, så kan jag bli riktigt grinig om lägenheten är stökig eller smutsig. Så igår fixade jag garderoberna och i dag ger jag lägenheten en ordentlig genomkörare. Inte så kul kanske, men jag vet hur mycket jag kommer att njuta när det är klart. Få saker är så mysiga som en ren lägenhet och en massa tända ljus.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vad duktig du är med att unna dig i måttlig mängd. Min självdisciplin är=noll..Något tips för att hålla fingrarna i styr?

  Elsa 2011-11-21 14:46:22
  Svara
  • Svar på Elsas kommentar.

   Hej Elsa!
   Jag tror att det viktiga är att unna sig med måtta och att ha rutin på det. Ex söndagsfrukosten eller dessert en kväll i veckan. Sen kan man ju unna sig saker som inte är så farligt ohälsosamma som sushi eller frozen yoghurt. Jag ser till att inte ha för mycket skräp hemma, men däremot mycket frukt och nötter. Då blir det att jag snacksar på rätt saker. Jag förbjuder även mig själv att köpa onyttigheter på dagarna, utan kör på frukt istället. Man kommer in i det efter ett tag.
   Kram
   Tess

   Tess M 2011-11-21 19:35:16
   Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind