Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

My Wishlist

Jag satte ihop en liten önskelista med de sakerna som ligger i min mapp ”Wishlist” på mitt skrivbord samt ett par saker jag behöver fylla på i smink och skönhets genren.

Jag kan inte direkt säga att jag har världens billigaste smak, men det är då det är bra att ha tagit med lite mindre galna saker som smink och må bra. Väskan räknar jag inte med att få utan den skulle i så fall bli min present till mig själv, även Bulgari örhängena är lite att ta i, men de fick vara med för effekt.

Jag har redan en Alexander Mcqueen scull scarf, men jag använder den så mycket att det vore kul att ha en att byta med i lite andra färger.

Jag tror förresten att jag är ganska svår att köpa presenter till då jag är så väldigt specifik i vad jag tycker om och vill ha. Vad önskar ni er i julklapp?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Ja jag vill ha en ny väska eller flera egentligen. Har tittat på en väska på Mulberry lila men tyvärr har jag inte de pengarna. Köpte nyligen en Karen Millen blus som blev ett kap fick den för 250 kr så jag kanske han hitta en väska som är lite billigare. Annars är det barnen som får presenterna. Tack för en trevlig blogg!

  nettan 2011-11-14 18:55:53
  Svara
 • Jag är typ som du, i och med att jag också är rätt så svår att köpa presenter till eftersom jag har jättespecifik smak och vet ganska bästemt vad jag vill och inte vill ha. Sen har mina föreldrar och familj år efter år insisterat på att INTE lyssna på mine julklappsönsken och varje gång köpt saker som jag värkligen INTE behöver eller vill ha. Av den orsak önsker jag mig alltid skolböcker. :p Jättetråkigt, jag vet, men när man studerar (jag pluggar till psykolog) och har böcker som kostar typ, 4-5000kr varje termin funkar det hur bra som helst att önska sig, så kan man spendera pengarna man vanligtvis ville lagt på böcker på dom sakerna man VÄRKLIGEN vill ha. 😀 Funkar för mig i alla fall! På det viset kan jag bli oppriktigt glad för presenterna, eftersom det då blir saker jeg faktiskt behöver och inte grejjer som endast tar upp en massa unödig plats i våran lägenhet. 😉 Typ köksutstyr, töntiga spel och juldekorationer och så…inte precis vad man behöver som student. :p

  (Min EGENTLIGA julklappsliste innehåller dock en hel del grejjer. 😉 Bland annat ett armband från YSL, klackar från Miu Miu och en clutch från Alexander Wang eller YSL. Men det köper jag åt mig själv när jag drar tills London i december! )

  Maja 2011-11-14 17:14:06 http://wunderkind.notre.co
  Svara
 • Vilken perfekt önskelista! Prada-väskan är verkligen grymt snygg & originell:)
  Jag önskar mig ett förstahandskontrakt på en tvåa eller trea till mig & min kille. Annars så vore en ett par Hunter-gummistövlar eller Raybans inte helt fel. Eller båda två kanske – stövlar när det regnar & solglasögon när det är fint väder igen;)

  Stor kram & tack för världens mysigaste blogg<3

  /Line

  the many lives of line 2011-11-14 17:06:37 http://themanylivesofline.blogspot.com/
  Svara
 • snygg sjal! 🙂 Jag är precis som du ganska svår att köpa till. Jag vet vad jag gillar och inte gillar. Min ultimata julklapp just nu skulle vara den uppdaterade too-hot-to-handle från marc by marc jacobs. klämde lite på den i veckan och känner jag mig själv rätt kommer jag nog slå till nästa vecka när jag är i London.. hade ju lovat mig själv en belöning om jag klarade min senaste tenta….. 😉
  Kram till dig Tess!

  linnéa 2011-11-14 16:47:52
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind