Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Min stil, ingen annans

Angående det hela med H&M och Versace, så är det inte att några personer har fått företräde till kollektionen som gör att jag inte är intresserad av att köpa någonting längre, utan mer att jag har svårt att köpa kläder som andra personer redan har.

Jag tycker att det är viktigt att ett plagg känns ”mitt” och att jag ser det som en vit canvas som jag kan styla hur jag vill. När jag ser plagg på andra tycker jag att det blir för personligt att köpa samma plagg.

Problemet med den här typen av kollektioner är att det är så hypade och just att många andra antagligen kommer att ha köpt samma plagg, men när man står där i butiken så känns kläderna ändå ”nya”. Men inte den här gången, då de har ”smygstartat”.

Jag har aldrig gått ut och köpt ett plagg som jag har sett att någon har haft på sig i en blogg, däremot kan jag få upp ögonen för märket eller bli intresserad av själva stilen på plagget och köpa någonting liknande.

Dock känner jag inte på samma sätt när det kommer till reklambilder, kändisar eller catwalkbilder. Då dessa personer är stylade av någon annan och jag inte direkt har någon personlig anknytning till personen i fråga. Bloggare känns det ju att man nästan känner när man läser deras bloggar regelbundet, så de blir kompisar indirekt.

Det kanske bara är jag som är konstig som känner så, men det känns så ”härmigt” att se ett plagg på någon annan och sen gå ut och köpa det. Kan ha att göra med att jag och mina systrar alltid har haft som regel att man inte köper ett plagg som någon annan redan har.

Jag vill att saker ska kännas som min stil och inte som någon annans.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jag håller med dig. Tycker dessutom det är med "smygstarter" som du skriver är sjukt tråkigt! Kl.12 idag var jag inne på tradera och sökte på kollektionen, då fanns det redan 88 annonser uppe med alla storleken 38. Sjukt…

  Modesty 2011-11-17 23:52:18 http://modestybladh.blogg.se
  Svara
 • öÖÖÖööh du köper Louboutin skor som andra har..vad är skillnaden? Du motsäger dig själv!

  ak 2011-11-17 20:57:12
  Svara
  • Svar på aks kommentar.

   Hej AK!
   Ingen jag känner och inga av de kända bloggarna har samma modeller på Louboutins som jag har. Inte vad jag har sett iaf.
   Kram
   Tess

   Tess M 2011-11-18 00:11:49
   Svara
 • Håller helt med! Varför ska vissa få förtur? Förstör hela grejen ju. Skit av H&M tycker jag =P

  Fanny 2011-11-14 16:23:12 http://www.franklymydear.se
  Svara
 • Hej Tess! Jag håller helt med dig!! va också sugen på att köpa kläder från kollektionen men tyvärr inte längre när jag såg att flera bloggare har fått förtur. Det handlar inte om avundsjuka men jag har redan sett dom kläderna på någon annan och de är inte "lika" spännande längre! blev smått irriterad att bla. din blogg granne har redan spatserat runt med dom på sig. nej det gör mig irriterad! Tack för en grym blogg

  Hanna 2011-11-14 16:19:57
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind