Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Julklappshopping

Jag och syrrorna förra julen

Hejsan kompisar!

Måndag igen, varför känns det som att det alltid är måndag? I dag har jag bara en enda casting, men innan dess ska jag tvätta lakan, vänta på en kille som ska tvätta våra mattor i sovrummen och sen i eftermiddag ska jag ge mig ut för lite julklappshopping. Det är helt galet att det redan är dax!

Jag är lite tidigare i år än vanligt eftersom jag inte ska fira jul med familjen det här året utan är med Garth i Zimbabwe över jul och nyår. Däremot ska jag åka till Sverige för min pappas 60 årsdag, första helgen i december. Egentligen skulle det bli en överraskning och jag och Garth skulle bara dyka upp, men jag kunde helt enkelt inte göra pappa ledsen om han trodde att jag inte skulle komma, så nu vet han. Jag har även en plåtning för en svensk tidning när jag är hemma, superkul!

Lite senare ska jag sätta ihop min egen önskelista, jag fyller år om mindre än en månad och det finns faktiskt massor med saker jag önskar mig just nu.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind