Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

H&M + Versace


Jag hade tänkt att gå och titta på Versace för H&M kollektionen på torsdag, fram till jag märkte att en massa bloggare redan verkar bära vissa av plaggen. Det gjorde att jag heeelt tappade suget, vem vill ha något efter alla andra liksom? Så jag ändrar min åsikt i frågan.Nej, jag kommer inte att köpa någonting från kollektionen, för jag har ingen lust att vara sist på bollen helt enkelt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Jag kommer inte ens köa för att se dom längre, tappa också suget.

  s 2011-11-14 19:24:33
  Svara
 • Jag förstår dig Tess. Jag tycker också att det är tråkigt att se plaggen på vissa bloggare. Av flera orsaker:
  Det känns lite "fuskigt" att vissa får företräde, en sån här grej ska släppas till alla samtidigt. Jag vill inte heller köpa plagg som jag sett på flera andra, känns inget kul.
  Och, nu när jag redan sett plaggen flertalet gånger på olika tjejer så känner jag mig ganska mätt på dem.
  Man var så nyfiken innan men nu vet man hur de ser ut. Man har sett plaggen bäras en tid. Old news nästan, om du förstår.

  H&M trodde säkert att plaggen skulle hypas ännu hårdare om vissa bloggerskor visade sig i dem, men jag tycker effekten uteblev. (För mig iaf).

  M 2011-11-14 16:25:12 http://Showmelife.blogg.se
  Svara
 • Tycker det är super att du uppmärksammar det. Det är samma visa varje gång, stora bloggaren typ Elin Kling, får väl plaggen gratis antar jag, typ en vecka innan dom släpps. Varför ska inte dom stå och köa precis som alla andra? Det räcker väl med att de får gå på pressvisningen? Suger gör det verkligen och jag förstår dej precis!

  Fanny 2011-11-14 16:18:22 http://www.franklymydear.se
  Svara
 • jag förstår precis vad du menar med att det är inte så kul att se ut precis som alla andra, men det framstår som om du inte vill köpa kläderna just för att du inte får vara först med det. om någon köper ett plagg som är likadant som mitt, eller klipper håret precis som jag, så blir jag smickrad, det betyder ju att den personen tycker jag har fina kläder eller en snygg frisyr(!?)

  johanna 2011-11-14 16:15:11
  Svara
  • Svar på johannas kommentar.

   Hej Johanna!
   Jag tycker att eftersom kollektionen bara innehåller några plagg och man har byggt upp intresse för vissa av dem, så blir iaf jag besviken när jag ser att någon annan har köpt det jag ville ha. Det har ingenting med själva grejen att kunna säga ahaa, jag var först! Utan mer att man inte känner att man härmar någon annan om alla köper sina samtidigt. Det är så jag resonerar.
   Jag älskar att ta inspiration av andra, men jag har svårt att ta till mig en sak eller ett plagg som ”mitt” om någon annan hade samma för mig.
   kram
   Tess

   Tess M 2011-11-14 16:27:55
   Svara
 • du har alltså ingen lust att vara en vanlig människa? det här var ett drygt inlägg som jag inte alls förväntade mig från dig.

  nicole 2011-11-14 14:58:56
  Svara
  • Svar på nicoles kommentar.

   Hej Nicole!
   Jag tror att du missförstår varför jag inte är sugen att köpa kläderna längre.
   kram
   Tess

   Tess M 2011-11-14 15:26:48
   Svara
 • Uppskattar verkligen ditt inlägg Tess. Verkar helt befängt att vissa personer ska få någon typ av företräde pg.a att de har hamnat i någon slags övertagsposition inom mode genom deras bloggar… Tycker personligen att "rätt ska vara rätt" och att ALLA ska få tillgång till plaggen samtdigt, dvs. det datum de har satts fram till att vara tillgängliga. Det blir ju mycket roligare så. Är säker på att flera håller med om detta.. Att försöka glänsa före alla andra behöver inte betyda att du glänser starkast.

  Oleah 2011-11-14 14:03:47
  Svara
 • Oj, det där lät faktsikt väldigt töntigt. Jag gillar mode och kläder, men jag värdesätter väl inte det lika högt som vissa.

  Rebecca 2011-11-14 13:35:50
  Svara
  • Svar på Rebeccas kommentar.

   Jag förstod vad Tess mena med det där inlägget och jag tycker likadant. Det är så tråkigt och inte lika spännande att köpa ett plagg halva Sverige har sett hos bloggare redan. Jag för den delen har inte tänkt att köpa den där röda klänningen rebecca stella hade på sig just pga av dt. Det är inte avundsjuka utan snarare dåligt pr att göra så utav Hm det tappar exklusivitet.

   Hanna 2011-11-14 16:32:39
   Svara
  • Svar på Rebeccas kommentar.

   Hej Rebecca!
   Jag ser på kläder som ett sätt att uttrycka mig och att känna att jag har samma kläder som någon annan är inte något jag direkt strävar efter. Du får tycka att det är hur töntigt som helst, men det är så jag ser på det hela.
   kram
   Tess

   Tess M 2011-11-14 13:46:59
   Svara
 • Fast..köper du inte plaggen för att de är snygga och inte för att vara först? :/

  Anya 2011-11-14 13:35:29 http://ohangie.se
  Svara
  • Svar på Anyas kommentar.

   Hej Anya!

   Jo, men just jag gillar att känna att ett plagg är en vit canvas när jag köper det. Inte att jag sammankopplar det med någon annan redan. Det är anledningen till att jag inte är så sugen på plaggen längre.
   kram
   Tess

   Tess M 2011-11-14 13:45:42
   Svara
 • Vilka bloggare då?? Inte sett ngn och läser ändå rätt många av de stora modebloggarna..

  Emma 2011-11-14 12:59:17
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Det vill jag också veta!

   Iz 2011-11-14 15:41:48
   Svara
   • Svar på Izs kommentar.

    Hej Iz!
    Här på Stureplan har vi tex fina Rebecca. Hennes stil är så grym att jag aldrig skulle våga mig på att köpa samma plagg som henne, det går liksom inte att styla dem bättre! Men det ligger ett par plagg ute lite här och där bland lite olika bloggare.
    kram
    Tess

    Tess M 2011-11-14 16:13:32
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind