Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Le Pain Quotidien


Jag kände att jag behövde komma ut och röra lite på mig så jag tog bussen hallvägs till Parsons green och hoppade av och gick resten av vägen till Le Pain Quotidien där jag mötte upp Josefina.

Jag har inte haft ett ordentligt tjejsnack med henne på jättelänge så det var så mysigt att bara sätta sig ner ett tag och gå igenom allt i livet. Jag har känt mig lite otålig på senaste, som att allting går för långsamt och att tiden går för fort. Det var så skönt att sätta sig ner med Josefina och få lite perspektiv på allt. Saker och ting låter så annorlunda i min egen hjärna jämfört när jag säger det högt, om ni förstår vad jag menar? Egentligen så är det jättemycket som händer hela tiden, jag tror bara att det är jag som är lite beroende av att se resultat direkt.

Le Pain Quotidien är så mysigt, perfekt höstställe då allting är så mysigt och rustikt. Det vi gick till ligger precis vid tunnelbanestationen i Parsons Green.

Jag beställde in en stor kaffe och fick en soppskål full med latte, den räckte hela tiden vi satt där och jag var tvungen att promenera hela vägen hem för att bli av med all energi efter. Stort plus för riktigt stora kaffekoppar!

Nästan lika stor kopp som halva mitt huvud!

Den hår grå cashmere tröjan är från Cos och är min ultimata myströja, jag använder den alltid när jag vill vara som mest avslappnad och bekväm.

Vi beställde in två sharing platters, en med fisk och en med meze. Supergott och perfekt när man vill sitta och snacka och plocka med maten samtidigt.

Jag äter inte bröd vanligtvis eftersom jag är känslig mot vete, men allt bröd var så hemmagjort och gott, så jag kunde inte låta bli. Jag kan ta lite magvärk lite senare faktiskt, då och då får man unna sig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind