Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

Inga planer

Garth skickade precis över en bild från frukosten på gymmet. Lockande!

Jag har en sådan där dag då jag känner mig trött och inte vill göra så mycket.

Jag har sovit mycket så det är inte det, jag tror bara att ibland måste man komma ner lite på jorden, andas ut lite och samla nya krafter innan man tar tag i allting som har att göra med ens liv igen. Man kan inte studsa ur sängen varje morgon och vara sperpositiv, ibland måste man få sega lite och bara vara. Så i dag känner jag bara för att vara och inte behöva göra någonting som jag inte vill. Det passar sig ganska bra då Garth och killarna är på gymmet, sen ska de på rugby och i kväll har de killkväll. Jag ska försöka möta upp Josefina för lite tjejsnack och sen se vart dagen tar mig, inga planer helt enkelt.

Skönt att det är lördag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • den stilen saknas på mitt gym, skulle behöva ngt som sturebadet nere i skåne 🙂

    jas 2011-11-16 23:45:53 http://seos.blogg.se
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
By Momo
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand