Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Klara!

Nu är vi klara, det här var den sista outfiten som vi plåtade.

Vi har gjort säkert 5 olika ombyten till 5 olika framsidor och de kommer att välja den som passar bäst. Just den sista outfiten är menad att göra yoga i. Men jag tror nog aldrig att jag skulle kunna vara så avklädd i min klass, det känns lite väl naket med både bara ben och bar midja.

Oftast plåtar man de mest avklädda bilderna före lunch, av förklarliga skäl, men den här gången blev det tvärtom, så jag fick göra alla bilder med bar mage efter en bakad potatis med chilli con carne. Jag pallar inte att inte äta som vissa av de andra tjejerna, jag skulle svimma om jag gick en hel dag utan mat!

Just med tidningsomslag så vet man verkligen aldrig när de kommer att komma ut. Jag plåtade 4 omslag för 4 olika tidningar i våras och bara ett enda av dem har kommit ut hittills. Jag lovar att de kommer att komma ut alla på en gång, det har hänt förut. Men jag lovar att säga till så fort något kommer ut.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind