Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Dagens smink

Photo_1

Dagens smink är väldigt naturligt med fokus på hud och ögonbryn. Rosa och bruna toner ger ett friskt intryck och passar bra till en tidning som handlar om träning och hälsa. Håret har fått ett par vågor, men annars är även det naturligt.

Photo_2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • hej tess! du ser verkligen bra ut och du verkar vara en tjej men båda fötterna på jorden också!

  Jo nu är det så att jag läste ett inlägg som du förmodligen hade skrivit för ett långt tag sen om att du hade dålig hy(akne) när du var yngre. Jag är 19 år gammal och alla säger jämt till mig hur snygg jag är och att jag ska vara så nöjd över hur jag ser ut. Men grejen är att jag har på senast tiden börjat få mycket sämre hy, ganska så mycket pormaskar och en eller två finnar på kinderna..har även fått lite röda ärr efter tidigare finnar och det stör mig så HIMLA MYCKET! jag ser lixom inte det andra, jag ser bara finnarna! det spelar ingen roll att min pojkvän säger till mig att de syns ju inte ens eller att mamma säger att de kommer försvinna snart, jag mår verkligen dåligt av att se de där finnarna på morgonen….vet att det är ett ganska fånigt problem men eftersom att jag såg att du också hade problem med det innan så tänkte jag fråga om du har några bra tips (förutom de du skrev innan) och hur gammal du var när dina problem försvann?
  Hoppas du svarar,
  kram kajsa

  kajsa 2011-11-12 13:16:52
  Svara
 • HAr for mig att du gjorde ett omslag for Womens Running, for ett tag sedan, nar kommer det ut?

  Elin 2011-11-11 14:46:17
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind