Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Gullebulle

Titta vilka fina rosor Garth kom hem med till mig igår.

Jag tycker att det är så himla romantiskt att få blommor, det hör liksom till att vara tjej i min värld. Nu får jag visserligen hinta en hel del, men när han fattar vinken så får jag så här fina blommor.

När jag är singel köper jag alltid blommor att ha hemma, men det känns lite konstigt att köpa blommor till mig själv när jag har pojkvän. Eller jag tror nog att han skulle tro att jag hade fått dem av någon kille. Jag gillar ju bara att ha fina blommor hemma, så jag får jobba hårt på hintandet istället. Som ;

– ”Åh, den här vasen har jag inte fått användning av på länge” eller – ”Vad synd att alla blommorna på balkongen har dött nu, jag som äääääälskar blommor”. Och ibland – ” Köp blommor till mig karluschling eller så gör jag det själv!” .. hehe.

Nu ska jag bege mig till Harrods för att möta upp Gia för lite shopping och en sväng förbi Lardureé.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind