Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

Rusk

Photo_1

Den mörka grå tiden mellan höst och jul är här.

Det är när allt är grått och dassigt och man bara vill stanna hemma under en varm filt. Det småregnar konstant och det blir mörkt fort. Men jag tar fram min härliga pälsjacka, knäpper den upp till hakan och njuter av att bära svart ett tag. Förresten råkade jag spraya torrshampo i örat i dag, inte att rekommendera. Det ser ut som om jag har snortat kola med fel kroppsöppning.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hejsan Tess!
  Jag såg på kategorin ”Fråga mig” att din pojkvän hade fått frågor som han sedan svarade på. Och när jag väl läste det som han skrev på engelska så förstod jag exakt ALLT som han skrev (det är för att han är engelskman) och då undrade jag om han kunde göra en liten egen blogg där han skriver på engelska så att dem som vill lära sig engelska kan läsa hans blogg och lära sig att snappa upp orden snabbare än vad man exempel gör i skolan. SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA?! 😀
  <3

  Elin 2011-11-09 20:33:06 http://heartcandle.blogg.se
  Svara
 • Åh älskar svart! Att bära det konstant med gott samvete är garanterad en av fördelarna med hösten/vintern. Och jag kan inte sluta skratta åt torrschampoo-incidenten haha. Jag älskar torrschampoo men har också råkat ut för en sådan där mindre trevlig upplevelse. Hade en galet dålig dag. Hade äntligen fixat sminket som jag hade lyckats förstöra x antal gånger och är på väg ut genom dörren när jag kommer på att jag glömt hårsprayen. I all hast snappar jag upp första burken som ser lämplig ut.
  Första reaktionen var: Shit vilken kraft det var i burken idag.
  Andra: Brukar det lukta så här mycket?
  Tredje: En mindre vacker ramsa svordomar.
  Fjärde och sista: Oh well, tur att det luktar gott.

  Elise: Jag kan tipsa om Schwarzkofs "Rockin it". Billig, bra och luktar gott. Undvik dock att upprepa mitt lilla misstag haha ,)

  Thia 2011-11-08 15:54:31 http://mathildalundin.spotlife.se/
  Svara
 • Hej Tess!
  Underbar blogg och tjej! Nu nar jag skulle googla dry shampoo inspirerat av detta inlagg sa kom det har upp: http://www.dailymail.co.uk/femail/beauty/article-1350883/Sales-dry-shampoo-rocketing–YOU-buy.html Det var ju riktigt lustigt! Har du nagra bra tips pa bra dry shampoo forrasten?
  Kram!

  Elise 2011-11-08 15:18:34
  Svara
  • Svar på Elises kommentar.

   Hej Elise!

   Haha, vad kul! Det där jobbet är drygt ett år gammalt nu tror jag. Kul sammanträffande!
   Jag använder Batiste dry shampoo, billigt och bra!
   kram
   Tess

   Tess M 2011-11-08 19:11:13
   Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand