Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

Helt slut!

Nu är jag helt slut både i kroppen och i knoppen.

Min yogalärare har varit borta i flera veckor nu och vi har haft flera olika vikarier. Den här tjejen som hade vår klass i dag riktade den lite mer åt nybörjarna än åt oss som har yogat ett tag, vilket inte gjorde mig så mycket eftersom det gav mig utrymme att göra min egen ”practise”. Det betydde att jag kunde pressa mig själv lite extra när jag ville det och ägna mer tid åt just de övningarna och kroppsdelarna som jag känner att jag behöver arbeta med. Resultatet blev då givetvis att jag pressade mig själv stenhårt och kom ut från yogan helt dränkt i svett. Det var knappt så att jag orkade släpa mig hem och nu halvligger jag i soffan medan Garth lagar mat. Lyx!

Båda mina castingar i dag gick bra, men som alltid så får vi se om jag vann något jobb. eller rättare sagt så får vi aldrig veta om vi inte fick det, bara om vi har fått ett option eller om vi har bokat jobbet. Det gör att man kan släppa tankarna på castingarna man har gjort och man slipper känna sig avfärdad av klienter. Så även om det kan vara lite jobbigt att sväva i ovisshet, så gör det hela processen lite mindre negativ, då man inte kan vinna alla sina castingar jämt.

Nu ska vi äta thaikyckling som min fina pojkvän har slängt ihop. Mums!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand