Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Raindrops are falling on my head…

Gissa vem som glömde paraplyet hemma idag…

Nu är jag hemma igen! Jobbet gick superbra, vi spelade in en Ident, dvs en liten minireklamfilm som ligger runt olika tv program, för Sekonda Seksy klockor. Det är mest huvud och armrörelser för min del, sen sätter de ihop det hela så att det ser bra ut i reklamfilmen.

Jag hann även med att springa på en casting för framsidan av Health and Fitness magazine, jag har jobbat med dem flera gånger tidigare, senast för en skönhetsbok som jag fick se när jag var där. De ska skicka mig en kopia, så då kan jag visa er hur bilderna blev.

Här får ni se mitt lilla bo som de byggde åt mig i studion i dag. Eftersom Sekondas idents är ganska mystiska och mörka så gäller det att få till belysningen helt rätt så att både jag och klockan syns, men allt annat smälter in i den mörka bakgrunden. Så största delen av dagen går åt att sätta upp belysningen ordentligt, sen går själva filmandet hyfsat fort.

Här satt jag på en liten stol och kunde inte se någonting annat än kameran och sen var det ungefär 10 personer på andra sidan som kunde se mig på skärmen, men jag inte kunde se dem. Ganska kul faktiskt, det gäller att inte peta sig i näsan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hey you. 😉 Är musiker 38år och bodde i england under ett år typ för ett par år sedan. Snubblade bokstavligt in på din blogg nu och har faktiskt ingen egentlig koppling till dig…tyvärr. (tycker jag så här på rak arm…;) Vill dock dela med mig av ett avlägset sk. dilemma /sammanträffande. . (Ang. "Gissa vem som glömde paraplyet hemma idag"… ) Många regniga dagar var det i england. Hade inget paraply heller vad jag minns, vilket Du… absolut inte ser ut att behöva framöver, vad jag kan se. Inte nog med att du verkar vara en väldigt rar o fin själ…så är du som finast dagar som denna. Absolut finast när du bara "råkar" hamna på bild…tycker jag iaf. Du regerar fina du!! Bara att suga i sig för detta är första ggn jag någonsin… kommenterar något i en blogg. sååå… keep it up! xoxo… P. 🙂

    peter 2011-11-25 00:57:42
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind