Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

Bästa tjejerna

Mina fina Ebba och Josefina

Eftersom tjejerna har klagat på mig att jag inte har hängt med på tjejkvällarna tillräckligt ofta så har jag precis skickat ett gruppmeddelande till dem och föreslagit tjejhäng i morgon. Ni ser, deras lilla snack med mig i söndags funkade!

Jag kom faktiskt på hur mycket jag har saknat dem och det är inte så att jag glömt bort dem utan jag har bara haft väldigt mycket att göra på senaste, men November kommer inte alls att vara lika stressig och jag ska verkligen försöka att inte toffla mig allt för mycket med Garth. Nu är det tid för kompisarna, jag har ju trots allt en hel månad med honom i Zimbabwe över jul och nyår.

Jag hade precis ett samtal på Facebook med Linn om hur viktigt det är att ha bra tjejkompisar i sitt liv, det finns ingenting som klår tjejgänget! De ger mig en realitycheck när jag behöver det, lyser upp min vardag (och speciellt mina helger när vi går ut och dansar) de ger världens bästa råd och är inspirerande, äventyrslystna och drivna. I love you!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag känner samma sak, det är jätteviktigt med tjejkompisar (särskilt svenska i London) men en sak är jädrans trist. De släpper fan inte in någon ny i sitt gäng!
    Har flyttat till London har kämpat med att lära känna (och har träffat helt fantastiska tjejer!) men som har flyttat hem till Sverige igen. Du har tur som har en grupp tjejer som stannar kvar och du har bra kontakt med. Ta vara på dem!

    Jenny 2011-11-04 01:37:30 http://jennyslondon.wordpress.com/
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand