Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Selfridges

Det är redan full julstämning både inne på varuhuset Selfridges och utanför på gatan.


Jag var där i dag en snabbis för att försöka hitta en hudfärgad bh somjag kan använda till jobbet. Jag har tappat bort min andra och har inte lyckats hitta en som passar på flera månader. Men nu vet jag att i morgon så krävs det en sådan BH, så jag fick testa bhar till de sprutade ur öronen, till jag hittade en. Självklart kom jag hem med den dyraste, så klart att bara den ska passa!

Selfridges har en grym sminkavdelning med i princip alla sminkmärken man kan tänka sig. Akta er bara för alla hurtiga parfymdamer som försöker spraya en när man går förbi.

Det spelades julsånger och satt julpynt över hela varuhuset, redan. Snacka om att vi kommer att vara trötta på det redan i december. Tur att man reser bort över jul!

De här knäppa snurrande grejerna som hängde från taket förstod jag mig inte riktigt på. För det första var de ganska högljudda och för det andra så kan de framkalla en epilepsi attack hos vem som helst. Det var coolt att se, men kändes lite felplacerat.

Innan jag fick fyra olika säljare att hjälpa mig hitta alla hudfärgade axelbandslösa bhar i hela butiken. Jag hade ont i armarna efter att ha knäppt så många olika spännen bakom ryggen! Men skam den som ger sig.

Selfridges är ett av London största och ungdomligaste varuhus, det ligger på Oxford street precis mitt emot Bonds street tunnelbanestation. Så om du ska till Oxford circus, så är det värt att ta sig ner för gatan till Selfridges med, de har balnd annat en skoavdelning to kill for. Akta plånboken!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind