Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Onsdag

Det var Sekonda som jag jobbade för när jag gjorde Britain and Ireland’s Next Top Model.

Morsning korsning kompisar!

Jag har bara en enda castig i dag, det verkar vara en lite seg månad på castingfronten, men så länge jag jobbar så gör det ingenting. I morgon är det dax för att filma små reklamfilmer åt Sekonda igen, jag älskar att jobba med dem och har haft dem som klienter i nästan 6 år nu. Jag är ansiktet utåt för deras ”Seksy” märke.

Vi får se om jag jobbar på fredag med, jag fick ett option på den castingen jag gick på i måndags, så kanske.

Nu ska jag läsa lite mer i min bok och sen göra mig i ordning och bege mig till castingen, som är för ett hårmärke. Sen ikväll är det dax för baletten igen och både leotarden och tightsen har kommit, nu hoppas jag bara på att shortsen kommer i dag, så har jag en riktig dansoutfit.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej tess! Finns det inget klipp från programmet när du var med? 🙂 kram!

    linnéa 2011-11-03 13:05:03
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind