Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

Kattögon

Bild – Nelly.com

Jag är lite lost som suktar efter ett par solglasögon nu när hösten är på väg.

Men hur snygga är inte de här från Prada? Jag dör typ lite, helt underbara! Jag älskar retro kattglasögon, lite annorlunda, lite roliga och sjukt coola.

Så då måste jag bestämma mig för om jag ska vara korkad och köpa ett par nu, eller vänta till nästa vår och se om jag fortfarande gillar dem…? Jag ska visserligen till Zim, men jag tror att de kan vara lite väl over the top där nere. Se lite ut som ett lejon och smälta in? Njae, jag tror jag får komma på någon annan bra anledning till att de måste bli mina.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Tess! Tack för en trevlig blogg! har just gått igenom "London" kategorin då jag flyger dit med en vän nu på lördag, vi tänker definitivt utnyttja dina tips! Tack! några frågor? vet du var i London man kunde köpa äkta löshår med clips (alltså sådana man kan fästa själv)? och slipper vanliga, dödliga människor in på clubbar som Cuckoo och Boujis? =) var finns godaste och prisvänligaste fish and chips? Tack för svar, helst före lörda!

  Carolina 2011-09-29 14:22:29
  Svara
  • Svar på Carolinas kommentar.

   Hej Carolina!
   Vad kul att jag kunde hjälpa lite med Londonplanerna! Löshår vet jag tyvärr ingenting om då jag inte använder det själv. Men mitt tips för klubbar som Boujis och Cuckoo är att ringa dem på dagen och be om att få stå på listan. Svenska tjejer har bra rykte här, så det borde inte vara några problem. Annars kanske man får vänta lite och betala entré till klubben. Om du ser ut som om du ska in, så kommer du in är ett bra mantra.
   Lycka till och ha det så kul här i London!
   Kram
   Tess

   Tess M 2011-09-29 16:17:39
   Svara
 • Köp dom och smält in bland lejonen! Jag tyckte dom var snygga, men om det inte är säsong så borde dom kanske komma med ett lite lägre pris snart?

  steffi 2011-09-29 12:45:00
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
By Momo
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand