Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

På min önskelista

Om jag hade några hundra dollar extra så skulle jag köpa dessa underbara smycken från Dannijo.

Men när man sparar till en deposit på en lägenhet, så finns det tyvärr inga dollar att slösa på. Så det får bli när jag väl har min kära lägenhet. Jag har fått reda på att jag måste ha 25 – 40% i deposit om jag som egenföretagare ska kunna ta lån till en lägenhet. Jag har 25%, men det är tveksamt om det räcker. Helt galet!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jag och min engelska fästman tittar också på property. Vi bor i iofs i en som vi äger men vill klättra upp på stegen och flytta till en bättre (och dyrare..) område. Men det kostar ju SJUKT mycket ifall man ska köpa där vi vill bo (Hampstead, Richmond, Holland Park) så vi får vänta tills vi sålt våran lägenhet i Stockholm. Vilket område hade du tänkt att köpa i? Och vilken prisklass?

  jenny 2011-10-05 18:16:56 http://jennyslondon.wordpress.com/
  Svara
 • Vilken prisklass kollar du på? Ska du på ensam eller ha flatmate? Ska du och Garth kanske flytta ihop? 🙂 Önskar dig lycka till! Har precis köpt ett hus i södra London med min fästman och det är hur spännande som helst. Känns så vuxet på ett bra sätt.

  Moa 2011-09-26 11:47:15
  Svara
 • Jaha, men jag och min man fick ett jattebra lan med lag (fast i tva ar) ranta och behovde bara 5% deposit, i och for sig var huset inte sa jattedyrt och det ar uppe i norra england dar hus ar lite billigare.. I sverige har de infort sedan forra hosten att man maste lagga minst 10%, men man kan tydligen lana till det med men i sana fall maste det vara avbetalt inom ett x antal ar. Men jag tror att det ar lattare att fa ett lan i Sverige i allafall.

  Elin 2011-09-25 12:39:35
  Svara
 • Varfor maste du ha 25-40%, varfor ar det olika nar man ar egenforetagare och privat person? Eller ar det bara i London 25-40% galler? Fast det ar ju bra att kunna lagga sa mycket som mojligt sa man slipper ta ett stort lan. Lycka till!

  Elin 2011-09-24 10:45:04
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hej Elin!

   Det är jättesvårt att få lån här just nu och om man är egenföretagare så är det ännu svårare. En anställd kan få lån med 25% deposit, men ju mer du har desto bättre ränta får du.
   Jag tror att det är mycket lättare i Sverige faktiskt.
   kram
   Tess

   Tess M 2011-09-24 12:11:00
   Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind