Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Inne, inte Ute

Vi har haft en lugn kväll med middag, chips, ett glas vin och en massa Trueblood avsnitt.

Det är skönt att inte alltid gå ut eller springa runt på event. Man behöver vara inne lite för att uppskatta att vara ute. Annars blir det som ska vara roligt en vana och inte lika kul längre. Det är en av fördelarna med att bo här i London, om jag bodde hemma tror jag att jag skulle vara lockad att gå ut mycket mer. Här blir avstånden lite för långa, taxisarna lite för dyra och så känner jag fortfarande inte lika många människor här som jag gör i Sverige. Om vi gör grejer här så blir det oftare middag och en drink än att faktiskt gå ut till en klubb. Jag orkar helt enkelt väldigt sällan dra in till West end bara för att gå ut och festa. Sen kan det ha att göra med att jag inte är singel heller, det finns någonting hemma som lockar mer än att dansa hela natten. Jag har mina tjejkvällar med vännerna med, men det där varje helg – klubbandet känns inte så aktuellt just nu. Om jag kan sitta i Garths famn och dricka ett glas vin och titta på serier med några tända ljus på bordet, så är jag mer än nöjd.

Vilken typ av fas är ni inne i nu? Hemmafester? Mys med pojkvän? lugna middagar med vänner?…eller är det hardcore klubb som gäller?

Två fullisar på Cuckoo en sen natt. Josefina och jag.


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Nu är jag inne i en period att mysa hemma med pojkvännen vinner stort över att gå ut och festa på klubb. Men det beror nog mycket på att min pojkvän pluggar i Kalmar på vardagarna och jag jobbar varannan helg. Så när han är hemma i Malmö och jag är ledig vill jag inget hellre än att ligga i soffan, varsitt glas vin i handen och bara njuta av varandras sällskap. Men visst ut och skaka rumpan då och då är väldigt kul. Men det ska vara då och då, kan få spel på "ute bubblan". Tack för en underbar blogg, du inspererar mig varenda dag!

    Camilla 2011-09-25 16:00:47
    Svara
  • Jag vet precis vad du menar! Här i Oslo är det tokigt dyrt att gå ut, och med en pojkvän hemma blir det helt enkelt inte så lockande. 🙂 Dock tycker jag fortfarande jättemycket om hemmafester med mina vänner. 😀 Nu pluggar allihopa, och dom gångerna vi är i Oslo på samma tid, allihopa (händer inte direkt ofta!) är det sjukt mycket roligare att ha en hemmafest tillsammans än att gå ut och inte ens kunde prata med varann utan att skrika. Så en god mix av hemmakväller med pojkvännen och hemmafester med gjenget för mig!

    Maja 2011-09-24 10:32:05 http://wunderkind.notre.co
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind