Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Ny bild i boken

Här är en av de två bilderna som fick flytta in i min bok.

Det svåraste för mig nuförtiden är att bestämma vad som åker ur portfolion när nytt kommer in Jag har material till, utan att överdriva, minst 7 stycken portfolios. Bra material, om jag räknar bilder jag tycker sådär om, så är det långt över 10 böcker jag skulle kunna fylla. Den här gången var det två andra svartvita bilder som fick åka, en helkropp i underkläder och en ansiktsbild. Nu har jag två bilder i boken med snygga karlar, inte illa. Här är den andra –

Det är jätteviktigt att ha en bra uppdaterad portfolio, eftersom det är det klienterna ser först på både hemsidan och på castingen. Det är klart att man bokar mycket på hur man ser ut i verkligheten med, men boken visar att du kan ändra utseende beroende på klient. Jag brukar tänka att jag ska ha minst en bild som passar varje klient. Så en blandning mellan beauty, hår, katalog, reklam, underkläder, mode och lifestyle.

Jag får väldigt mycket komplimanger för min bok av klienter och det visar att jag har lyckats sätta ihop en intressant portfolio som visar min från mina bästa sidor, men som samtidigt är varierad.

En modell ska vara som en vit canvas och klienten ska kunna styla henne till den looken som passar just dem bäst.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Kjempefine bilder! Akkurat som jeg i min selvgodhet tror at skandinavere er flinke til å kjenne til forskjellige looker, og at det kan hjelpe deg at du er svensk når du skal sette sammen portfolio! ..hvis du ksjønner hva jeg mener? 😉
  Boken ser i allefall kjempebra ut! Må være vanskelig å velge ut bilder oxo..

  Natalie 2011-09-24 01:39:40
  Svara
 • Jag upptäckte din blogg för kanske ett halvt ar sedan och jag maste bara säga att jag tycker att du är sa himla duktig! Jag tycker om att du skriver rakt vad du tycker, men det du verkar vara en sa positiv och driven tjej, men inte pa ett överdrivet sätt, det känns fortfarande äkta. Förrut sa tyckte jag att vara modell inte var ett "riktigt" jobb, men du är sa insatt och interesserad och driven. Det är sa kul att läsa om det du gör, för det är ett helt annat liv än vad jag leder. Nu babblar jag, men sammanfattat: Din blogg är jätte bra och jag är glad att jag hittade den. kramar fran "kontinenten" 🙂
  //charlotte

  charlotte 2011-09-23 19:37:36
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind