Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Lååång dag!

Jag är så j*kla trött nu!

Här är baksidan med modellandet. 9 timmar på benen med bara en 15 minuters lunchpaus. Dvs 20 min sitta i sminket och 15 minuter lunch, that’s it på sittfronten. Resten av dagen står man antingen framför kameran eller i omklädningsrummet och byter om, i klackar. Det är till och med svårt att få tiden att räcka till en kisspaus. Lägg till att någon konstant sliter i håret, det ska nålas och grejas och samtidigt måste man vara glad och trevlig. Men M&S är faktiskt väldigt lätta att jobba med, de har alltid supertrevliga team och då gör det inte så mycket att det blir lite slitigt. 37 outfits har vi gjort i dag, inte illa, och i morgon ska vi filma alla på catwalken.

Men jag klagar absolut inte, jag älskar att vara så här trött efter en dags jobb, jag tjänar mycket mer pengar på en dag än vad de flesta gör och jobbar med någonting jag tycker är väldigt kul. Mina fötter gillar nog inte mitt jobb så mycket, kanske borde muta dem med en pedikyr eller något…

Nu har jag tappat upp ett varmt bad och gnager lite på ett äpple.

Tror ni inte förresten att jag ramlade mitt på gatan i dag? Som en gammal tant med höftproblem. Mina Ralph Lauren stövlar har blivit så slitna undertill att de är helt släta och är livsfarliga på glatta ytor. Jag tror att de får hamna hos skomakaren innan de tar livet av mig.

Nu – Badkaret!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind