Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

Det där med flow

Vissa tider i livet känns allting lite lättare, mer positiva saker verkar hända och allting går precis rätt. Då är man inne i ett bra flow. Det är som om positiva händelser attraherar andra positiva händelser och det blir en god cirkel av det hela. Man mår bättre, känner sig snyggare, är gladare och orkar mer.

Det är superviktigt att ta tillvara på sitt flow. Märker du att allting går superbra så är det dax att agera. Det är nu du ska lansera stora projekt, våga ta lite risker och se till att vara öppen för alla möjligheter, vem vet vad som kan hända?

Nu håller tyvärr inte flowet hela livet, som synd är, men man måste komma ner för att kunna gå upp igen. Så när man är lite nere och känner att saker och ting inte riktigt går som man vill, är det bästa att försöka bryta cirkeln och verkligen fokusera på de bra sakerna som händer. Om du höjer självförtroendet och kanske läser en inspirerande bok, ser en inspirerande film eller pratar med någon du ser upp till, så kan det göra en väldigt stor skillnad. Så mycket av det vi känner visar sig utåt, mycket mer än vad man tror. Så om du väljer att bara fokusera på det positiva så kommer du att utstråla positivitet och känna dig mer lyckad i allmänhet.

Livet går i vågor, du kan ha bra dagar, veckor och år. Själv hade jag ett väldigt bra jobbår 2009, då bokade jag min största kampanj i min karriär och på grund av det så utstrålade jag så mycket självförtroende på mina castingar att jag i princip bokade allting jag gick på. 2010 var ett sämre år jobbmässigt och jag kände verkligen hur mitt självförtroende sjönk och hur jag hamnade i lite av en svacka med jobbet och jag trodde inte alls på mig själv på samma sätt som året innan. Då valde jag att fokusera på andra saker och la mycket krut på boggen och det personliga. Jag tog flera kurser, träffade Garth, fokuserade mycket på vännerna och familjen och hade ett väldigt bra år för personlig utveckling i stället. Men nu i år är jag tillbaka till att känna mig oövervinnerlig och i ett flow med modelljobbet och jag känner verkligen hur mitt självförtroende påverkar mina castingar positivt igen.

Det viktigaste är att veta att även om man har en svacka, så kommer det att gå över. Man ska inte gräva ner sig i negativa tankar utan istället försöka ge sig själv en liten positiv push på vägen. Det kommer att lossna och sen när du är inne i ett bra flow igen så kommer du att uppskatta och ta tillvara på det så mycket mer.

Vad gjorde du med ditt senaste flow?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vad bra skrivet! Det ar nagot jag borjar inse pa sistone.. laste nagot liknande pa Blondinbellas blogg ocksa .. om att ta vara pa "flowet".. ni har sa ratt! Bra skrivet x

  Yolii- in London 2011-09-17 14:58:40 http://inlondon.myshowroom.se
  Svara
 • Vad bra skrivet, ska spara den texten och ha kvar som inspiration och motivation 🙂

  Andrea 2011-09-17 14:56:14 http://andrealarsson.blogspot.com
  Svara
 • jag är inne i ett flow för tillfället, jag har gått på lägenhetsvisning, fått en kanon fin lägenhet, klarat av den första betygsuppgiften (ett referat om socialt arbete) och fått godkänt. Jag har även (trots att jag är ganska blyg) pratat med flera stycken som går samma program på högskolan som jag(även en snygg kille 🙂 ), träffat vänner och känner att allt för tillfället är helt underbart.

  Alexandra 2011-09-17 14:42:32
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand