Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Dagens


Jag har tagit av mig de här kläderna ett par gånger i dag. (haha)
Märks det förresten att mina svarta ankellånga jeans från Topshop är mina favoriter? Sorry om jag blir lite enformig, men jag älskar dem så himla mycket. Jag tror jag ska försöka få tag i ett par till.

Jeans och topp – Topshop, skor – Schuh, franskavaj – Gryphon New York.


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Tess! Jag har last din blogg ett tag och gillar den valdigt mycket! Jag har sjalv flyttat till London nu och undrar om du mojligtvis kan tipsa om bra frisorsalonger man kan ga till har? Jag skulle behova gora lite blonda slingor i mitt har. Vore jattetacksam for svar 🙂
  MVH/ Therese

  Therese 2011-09-16 19:47:34
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Hej Therese!
   Jag går till en tjej som heter Lisa som jobbar på Toni & Guy i Putney. Hon är jättebra för mig, men om det är för långt bort för dig så tycker jag att du ska köra den Toni & Guy som ligger närmast där du bor/jobbar. Be bara om att få deras bästa colourist, så borde det gå hur bra som helst.
   kram
   Tess

   Tess M 2011-09-16 20:38:40
   Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind