Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

Dagens, morgondagens jobb och Make up store tävlingen.

Så här har jag knatat runt i dag.

Jag köpte skorna förresten, så nu är det nudlar som gäller i en månad! Nej, men de var grymt snygga och jag har ingenting liknande i garderoben. Men jag bör nog ta tag i att sälja lite saker på ebay igen, bara för att jämna ut det hela lite.

I morgon jobbar jag igen (tjoho!). Den här gången är det bara en halvdag för en möbelkatalog, så det borde gå bra och inte vara för tungt. Det är en direct booking, dvs inte ett jobb jag har gått på en casting för utan de har valt mig från min portfolio. Efter det så har jag en timmas testplåtning för ett stort märke som jag har jobbat med tidigare. Om de tycker om mig, så blir jag bokad för dem redan nästa vecka. Jag håller tummarna!

Make up store tävlingen är förresten igång till imorgon. Det har kommit in så himla många bra kommentarer från er, jag önskar att jag kunde ge er alla en palett! Det finns fortfarande en chans att tävla och om ni har problem att lämna er kommentar så vänta ett litet tag så brukar det funka igen. Det är när det blir många kommentarer på ett inlägg som det strular lite. Eller så får ni gärna lämna er kommentar under det här inlägget med. Bara så att vi delar upp det lite!

Uppdatering –

Nu är tävlingen över, så kul att så många av er har varit med! Det ska bli supersvårt att välja bland alla bidragen. Vinnarna publicerar jag på Söndag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Jag pluggar för tillfället min sista termin på lärarutbildningen. Läraryrket är världens bästa yrke och jag längtar till att få avsluta mina studier och undervisa mina framtida elever. Därför behöver jag lite extra uppmuntran!

  marlene 2011-09-16 16:53:12
  Svara
 • Åh, gud. Paletten är fulländad! Har nog ingen tjusigare motivering än att jag vill använda den för att snärja pojken jag varit kär i de senaste åren.

  Anna 2011-09-16 15:11:49
  Svara
 • Ser att flera här ovan skriver sina tävlingsbidrag igen trots att de finns med bland de i det andra inlägget. Är detta nödvändigt eller läser du alla i det andra också? 🙂

  Anette 2011-09-16 14:38:01
  Svara
 • jag har gjort stora förändringar i mitt liv det sista året. Har gått ner 45 kg i vikt och detta har medfört att hela garderoben fått bytas ut allt eftersom jag har haft råd (ensamstående mamma). Har även börjat att träna tre dagar i veckan och allt detta har gjort att jag fått livskvalitet i livet igen. Jag skulle behöva nytt smink med nya höst färger att piffa upp mig med. Tänk vad livet kan vara härligt!

  jaana 2011-09-16 12:28:20
  Svara
 • Hej! Har du någon särskild produkt i håret på dessa bilder? Ser snyggt glansigt ut.

  Vinge 2011-09-16 11:59:52
  Svara
 • Hej! Hittar inte min kommentar i MUS inlägget, antar att den inte kom upp så slänger iväg den här igen! 🙂

  Varje morgon jag vaknar, är det något som jag saknar.
  Svart runt ögonen som en panda, skulle behöva en Cover All Mix att blanda.
  Ögonbrynen lyser med sin frånvaro, det är då jag Tri Brow Colour taro.
  Nu när hösten är på intåg, så känner man sig lite låg.
  Om jag börjar tröstäta Muffins, kommer det sluta med att jag ser ut som Peter Griffins.
  Bättre är om jag ögonskuggan Microshadow använder, som jag kan applicera med mina händer.
  Sist men inte minst jag mig Blush Must Have önskar, som påminner om rosor som grönskar.

  Hoppas mitt rim lyst upp er dag, jag vill bara försköna mina ansiktsdrag!

  Jacqueline 2011-09-16 01:38:07
  Svara
 • Hej!

  Jag skulle kunna skriva att jag vill vinna för att jag är student och har en tajt budget. Eller för att jag vill se fräsch ut efter alla helnätters frenetiskt pluggande. En bra bas som framhäver ens utseende är ju det ultimata sminket. Allt det är sant men min främsta anledning till att jag vill vinna är att jag älskar att resa. Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag tvingats städa efter en sprucken concealerburk i necessären. Eller blivit ledsen över den en gång så fina kompakta rougen som efter resan legat i ett tunt lager över hela botten. Det vore helt enkelt underbart att få en ordentlig palett med kvalitetssmink. En palett där burkarna inte kastas emot varandra och krossas. En palett där man kan byta ut en sak när den är slut utan att köpa en helt ny palett. Sedan spanade jag in rougen och den är verkligen ett "must have".

  Tack för en inspirerande blogg! Jag håller tummar och tår för att jag ska bli glatt överraskad av en palett med helt smink dimper ner i posten.

  Mathilda 2011-09-16 00:07:09 http://mathildalundin.blogg.se/
  Svara
 • Hej Tess!
  Jag skulle behöva denna palett något enormt, har just flyttat hemifrån och bor nu själv i en liten 1:a, detta gör att jag inte har så mycket pengar till smink. Så att vinna denna palett, skulle verkligen hjälpa mig att känna mig lite finare i höstrusket.
  Kram

  Veronica 2011-09-15 22:50:22
  Svara
 • Men oj! Nu ser jag att den första kommentaren som jag kämpade så med, visst hade kommit med!
  (Skrev den i ditt tävlings-inlägg, men trodde den hade försvunnit på något sätt, iom. krånglet med kommentarerna 🙂 )
  Aja, som du kanske förstår så hoppas jag verkligen på denna tävlingen, haha!

  Ha det bra, kram!
  Amanda

  Amanda Fransson 2011-09-15 22:29:59
  Svara
 • Hej Tess!

  Har nyligen flyttat till Norge för att söka jobb.
  Delar en liten 1:a med köksvrå, tillsammans med en tjejkompis – det betyder väldigt liten yta (speciellt för smink!).
  En palett fylld med gobitar, vore guld värt!
  (Kan även tillägga att jag då inte behöver låna från min kompis "Cover all mix", som jag fastnat så för! 😉

  Kramar Amanda!

  Amanda Fransson 2011-09-15 22:20:30
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand