Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

Torsdag

Jag och Gia på Bailees bröllop i Kapstaden

Jag har sovit som en stock till nu.

Jag tror inte att jag har sovit så här gott på flera månader och det beror på att Garth är nere i Devon och jag hade sängen för mig själv. Ibland behöver jag bara få sträcka ut lite och bara sova utan att vakna när han går upp. Jag har en natt till för mig själv, så jag ska försöka få in ännu en dundernatt innan jag ger mig av ner till södra England och bröllopet.

Jag ska springa runt lite och leta efter lite grejer att ta ner till Devon. Vi behöver en gammal sko att knyta bland burkarna bakom bilen och lite andra roliga grejer. Sen ska jag försöka hitta en fascinator, dvs en huvudbonad eftersom det hör till att ha någonting på huvudet på bröllop här i England. Jag vågar inte gå all in med en hatt, så en fascinator vore topp.

Men jag skulle inte tacka nej till den här hatten från Philip Treacy. Han är ett geni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jag såg massa söta och urbilliga på nottinghill market (precis brevid ladbrooke grove stationen) häromveckan.annars har väl accessorize fina å billiga också

  kicki 2011-07-29 00:17:13
  Svara
 • åh va fin du var! 🙂

  anastasia 2011-07-28 14:59:55 http://lovebystacie.blogg.se
  Svara
 • Ja med dessa fina bilder så ligger jag i giftemåltankar med Tess The Best, opppsssss oj vågar man skriva så även om man inte menar det……..;O)

  Nils Petter Nilsson 2011-07-28 14:56:51 http://www.improveme.se/dikteravnpn
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
By Momo
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand