Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Jag är så j*kla bra!

Jag är äntligen klar med mina kvitton!

Det tog sin lilla tid, men idag när jag kom hem satte jag mig ner och har inte rest mig från stolen förrän det var klart. Och det är klart nu! Jag är så j*kla bra som tvingade mig själv att bara ta tag i det och sitta till det var gjort. Nu mår jag väldigt bra och kan posta hela kalaset till min revisor imorgon. Så väntar en underbar helg nere i Exeter med ett superhärligt bröllop. I can’t wait!

Förlåt att jag har varit lite tråkig i ett par dagar nu, jag har bara haft så himla mycket admin. Och ni som har emailat, jag lovar att läsa och svara på alla mail på måndag. Jag har inte riktigt hunnit med allting.

Nu ska jag lägga mig på soffan med en stor bit mörk choklad med ingefärssmak. Supergott om ni inte har testat, sen tror jag på att ingefära är riktigt nyttigt, speciellt efter att ha suttit bredvid en kvinna på flyget som överlevt cancer två gånger och var helt övertygad att det berodde på att hon åt ingefära varje morgon. Då blir det lite lättare att tro faktiskt.

Har ni gjort någonting som har gjort er stolta över er själva på senaste? Tell me!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Här har du en länklista till avsnittet av Britain’s Next Top Model där du medverkade i (om du nu inte har lagt upp det redan?). Kul att höra dig snacka engelska förresten! 🙂

    Länklista: http://www.watchseries-online.com/2011/07/britains-next-top-model-74-episode-4.html

    Här är en direktlänk som funkar bra: http://www.novamov.com/video/a0szahatu47ir

    S 2011-07-28 22:19:40
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind