Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Puss på er!

how to make gifs
Nu ligger jag här hemma på golvet och väntar på att Garth ska komma hem.

Vi tänkte gå ut och äta lite ikväll eftersom han kör ner till Devon i natt för att förbereda för sin systers bröllop som är på lördag. Själv åker jag ner på dagen på fredag så att jag inte är i vägen allt för mycket. Det ska bli kul med bröllop, på ett sätt känns det nästan som om det är i min egen familj eftersom jag tycker om Garths familj så mycket. De är så himla snälla och gulliga allihopa, precis som Garth. Man märker verkligen att de är från samma familj.

Jag ligger och tittar på Amy Winehouse på E! de gör såna där program då de berättar om hela deras liv. Det är jättetråkigt att hon har gått bort. Verkligen sorgligt. Men om någon hade frågat mig för en månad sedan, vem jag tror kunde gå bort när som helst i musik/skådespelarbranchen så hade jag nog sagt – Lindsey Lohan, Pete Doherty och Amy Winehouse. Det är sorgligt det med, men när de lever så extrema liv så hamnar de i fara på ett helt annat sätt än vad andra människor gör.

Amy var i alla fall väldigt begåvad och det är verkligen sorgligt att vi inte fick ha henne här i världen längre än 27 år.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Söt du är!
  Hur gör du sånt här fotoklipp? Vill lära mig 🙂

  Ástrídur 2011-07-29 11:09:10 http://astridur.com
  Svara
 • Jag går igenom en jättejobbig period just nu men alltid när jag surfar in på din blogg får jag ett sådant inre lugn. Du smittar med dina sunda tankar och ditt leende. Tänk att en persons energi kan nå en annan via nätet såhär. Tack för dig!

  nikki 2011-07-27 23:23:03
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind