Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

TiVo

Castingen är avklarad, de emailen om jag behövde skicka är skickade, voucherna med halva priset på massage är postade, nu har jag bara en massa kvittojobb kvar. Helst vill jag bara lägga mig raklång på soffan och titta på Kardashians, det är min favoritslappserie. De är en så himla stor, härlig och bullrig familj, påminner mig om min egen.

Förresten så kommer TiVo till London nu. Det är en amerikansk produkt som låter dig spela in alla dina favoritprogram automatiskt. Så du kan programmera den att spela in alla Glee avsnitt och sen titta när du känner för det. Sen tror jag att den även spelar in program som den tror att du skulle gilla, det är inte helt fel. Det är TiVo som går sönder i det där Sex and the City avsnittet och Miranda nästan börjar grina. Kommer ni ihåg?

Jag vet inte om det finns något liknande i Sverige, men här har vi fått nöja oss med usla Sky + som man måste ställa in varje gång och som bara krånglar. Sky är verkligen ett av de sämsta företagen att ha att göra med, sky dem som pesten. (hehe)

Jaja, slutsnackat om tv nu. Jag ska koka min fjärde kopp té och sätta mig med mina kvitton igen. Hepp!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Jag och några vänner ska åka till london i slutet av augusti och har en fundering. Frågan lyder, hur finklädd måste man vara för att komma in på olika klubbar i London? Har hört olika saker varje gång, typ om man har converse finns det ingen chans att komma in men om man tar på sig sin typ snyggaste klänning coh högsta klacken kommer man in hur lätt som helst. Vhur är din syn på klädstil vid utgång i London?

  malin 2011-07-27 00:11:36
  Svara
  • Svar på malins kommentar.

   Hej Malin!

   Det är precis samma sak i London som i Sverige, man klär sig efter ställe. Ska du till en pub så behöver du inte bry dig alls, ska du till ett mer avslappnat ställe klär du dig avslappnat. Men man går inte på lyxrestaurang i mjukisbyxor och inte på medlemsklubbar om man inte är lite uppklädd. Så klä er efter vart ni ska gå helt enkelt 🙂
   kram
   Tess

   Tess M 2011-07-27 18:27:47
   Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
By Momo
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand