Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Tisdag

Usch i dag vaknade jag upp med riktigt ont i halsen.

Mycket té med honung är det som gäller. Sen måste jag sätta mig med mina kvitton igen, suck! Jag hatar att hålla på med pappersarbete, men det måste göras. Sen får jag ju faktiskt en väldigt bra överblick av min budget efter att jag har fixat med alla skatterna.

Annars håller jag faktiskt koll på min budget med hjälp av en app på min Iphone som heter iXpenselt. Superenkelt och väldigt vettigt för folk i min typ av industri. Vi får ju inte betalt varje månad den 25e som många andra. Vissa månader ramlar det in massor med pengar och andra ingenting. Så vi måste vara bra på att hålla en vettig budget, så att vi inte spenderar för mycket de månaderna då vi väntar på att få betalt.

Jag har en casting runt klockan 5 idag, så jag hinner nog med en hel del innan dess.

Vad gör ni idag?

P.s Jag har fortfarande 50% off vouchers till Eastern Garden kvar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Sag dig i reklamfilmen for Shape haromkvallen, ha ha kul!

    Elin 2011-07-26 13:31:23
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind