Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Shiatsu på Eastern Garden

I lördags fick jag Shiatsu massage på ett ställe som heter Eastern Garden och ligger på Westbourne Grove.

Jag har testat Shiatsu en gång tidigare, på Yasuragi i Stockholm, och det är verkligen min typ av massage. Det är inga oljor och inget långsamt klappande, utan allt sker ovanpå handdukar och det är rejäla tag. Jag fick en ganska stark kille den här gången, vilket var perfekt. För han kunde verkligen använda den kraften som behövdes för vissa av de större musklerna. Han tryckte på olika punkter och verkligen masserade igenom varenda muskel. Sen så böjer de även på leder och testar vighet och liknande. Jag var smått mörbultad när jag gick därifrån, men jag kände mig verkligen avslappnad och mjuk i hela kroppen.

Nu till det bästa – Jag fick med mig en hel bunt 50% off Vouchers till er. De gäller för en gång och till i slutet av augusti. Så om ni bor i London/ kommer hit i augusti och vill ha en massage för halva priset, emaila mig era adresser på Tess@Stureplan.se, så skickar jag över en voucher eller två, så långt lagret räcker.

Eastern Garden

170 Westbourne Grove
W11 2RW
02077270963
www.easterngarden.co.uk

De har även aromaterapi massage, deep tissue …etc om Shiatsu känns lite för hardcore. Sen måste ni luncha på någon av caféerna runt om, det är verkligen världens finaste område.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej!

  Om man är sugen på att "test-bo" i London, och jobba med något enklare serviceyrke, bara för att testa att bo e en annan stad (har bott i sthlm hela mitt liv och måste bort känner jag) hur går amn tillväga för att hitta en bra lägenhet? Hur dyrt är det med boende etc i London?

  Alexandra 2011-07-25 14:20:23
  Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Tack för ditt svar! Jag kollar upp tipsen. 🙂 Kram

   Alexandra 2011-07-26 08:16:34
   Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Nu var det ca elva år sedan jag flyttade t London men då hittade vi lght genom svenska kyrkan som ligger vid Edgware Rd någonstans, (googla). Där fanns en stor anslagstavla där svenskar annonserade om lediga rum och sängplaster i deras flat-shares. Annars borde hemsidan londonsvenskar också vara till hjälp, har för mig att jag sett annonser där också. Lycka till!

   Johanna 2011-07-25 15:10:38
   Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Hej Alexandra!
   London är den perfekta staden att testbo i. Det är lätt att få jobb i butiker och restauranger och Svenskar har rykte om sig att vara duktiga och jobba hårt. Det är även ganska lätt att hitta boende. Du vill ha något som kallas short term lease. Dvs du vill hyra under en kort tid. Du kan hitta billiga rum att hyra på hemsidor som easyrommate och gumtree. Beroende på var du bor och hur stort/ fint kan du hitta rum från £ 400 i månden och uppåt. Kolla lite på hemsidorna så får du ett hum.
   Kram
   Tess

   Tess M 2011-07-25 14:33:46
   Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind