Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Finbesök

Jag har Josefina över på te.

Hon är här för att ge lite stöd och en hand att hålla när jag gömmer mig bakom skämskudden. Nej, men det ska bli kul att se det avsnittet av Britain and Ireland’s next top model som jag är med i. Klockan 21.00 på Sky Living! Så snart…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Next top Model borde det inte vara jag, jag menar konkurransen är ju helt värdelösa så jag är bättre än både männens och kvinnornas TOPmodelfinalplatser, jag är helt och hållet unik utan både kvinnligt och manligt smink……;O)

    Nils Petter Nilsson 2011-07-25 22:18:19 http://www.improveme.se/dikteravnpn
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind