Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Neulash

Jag har varken särskilt långa eller korta fransar.

De är ganska normala och ingenting jag har egentligen reflekterat över tidigare utan jag slänger på ett par singel lösfransar i ögonvrån när jag ska ut och dansa . Men nu när jag har sett det fantastiska resultatet Gia har fått av medlet Latisse, som hon köpte i USA. Så känner jag bara att jag i vetenskapens namn måste testa, så jag klickade precis hem en liknande produkt – Neulash.

Jag tycker att jag är ganska lagom kritisk och att jag kan göra ett ganska rättvist test. Jag ska ta lite bilder före så får ni se och sen efter några veckor och tillslut när fransarna ska vara som längst. Jag har hört väldigt mixade kommentarer om den här typen av produkter, så det ska bli spännande att se.

Har någon av er testat Latisse, Neulash eller någon annan liknande produkt?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • jag testade Neulash och fransarna blev verkligen längre, men sen är det ju meningen att man ska fortsätta efter kuren också, dvs att pensla på typ varannan dag eller så. så det gjorde jag ett tag men när ja hoppade över en vecka så började det negativa med Neulash.. Jag tror aldrig ja har tappat så mycket fransar tidigare. och det bara fortsätter. de är sig inte lika på nåt sätt. nu har jag gått i princip hela sommaren utan mascara och definitivt utan neulash, för att ha en chans att få tillbaka fransarna i sin gamla form. det var kul att det gav resultat men ska man behöva hålla på hela livet me så starka preparat tycker ja nog inte det är värt det. ni andra som kommenterar, hur har det funkat för er om ni sedan slutat med det?

  caroline 2011-07-28 13:29:58
  Svara
 • Mamma testade. Hon har normalt ganska korta fransar. Hon har kämpat och stått med att använda den som man ska och guuuuuud vilken skillnad. Hon har verkligen fått långa och jätte fina fransar. Helt klart värt att testa!!

  Sara gustavsson 2011-07-26 00:45:04
  Svara
 • Har ganska långa fransar och testade mest eftersom jag tänkte att det lät för bra för att vara sant, men det funkar verkligen. Fick klippa fransarna lite eftersom de blev alldeles för långa! 🙂

  Em 2011-07-26 00:23:19
  Svara
 • Jag har testat! Och det är grymt! Det enda jag märkte första veckan jag använde det var att jag blev irriterad i ögonen och på huden runt om, men jag bara fortsatte pensla på det och efter någon dag försvann det. Så blir man lite irriterad är det inget farligt utan bara att huden måste vänja sig typ. Blev lite mörkare på huden just runt fransraden också, men det är absolut inget som stör mig, ser bara ut bättre ut när jag inte är sminkad kan jag tycka.
  Men mina fransar blev helt sjuuukt långa! Var tvungen att sluta använda det för såg ut som typ bambi 😉 haha

  lisa 2011-07-24 22:53:40
  Svara
 • Hej, vart köpte du den och för vilket pris? Har också funderat på att köpa den och bor också i england..Tacksam för svar!

  H 2011-07-24 22:47:46
  Svara
  • Svar på Hs kommentar.

   Hej H!
   Jag köpte den på Ebay. Se bara till att det är en ny och försluten produkt du får.
   kram
   Tess

   Tess M 2011-07-24 22:50:21
   Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind