Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Gårdagskvällen

Vi hade en jättetrevlig kväll igår!

Gia fyllde 30 i fredags, men firade då med sin man Jon, så vi tjejfirade lite igår.
Först gick vi till en restaurang i Notting Hill Gate, som heter The Gate. Det var lite mer av en bar, men maten var supergod. Kanske inte ett ställe för en romantisk middag, men för två tjejer passade det finfint. Drinkarna var supergoda och vi satt där och snackade ett bra tag innan vi drog vidare till The Collection för ett glas champagne.

The Collection är ett udda ställe. Lokalen är grym, människorna är jätteblandade, de som jobbar i baren är duktiga men ganska otrevliga. Hade jag varit manager så hade jag nog valt ett annat klientel. Det är för mycket äldre utländska män för att det ska vara bekvämt för tjejer att gå dit. Om det inte är äldre utländska män med tjockismage som de letar efter då… Dock har de helt galet god mat och för bara en drink är det ett trevligt ställe att dyka in på. Jag skulle nog inte riktigt rekommendera The Collection om det inte handlar om middag eller ni går dit ett riktigt stort gäng.

Vi avslutade kvällen på en av våra favoriter – Boujis!

Jag älskar att inte alla är 18 år gamla där, det är bra folk och inte för trångt eller för vilt. Musiken är alltid grym och personalen, även vakterna är verkligen trevliga. Det är anledningen till att vi återvänder till Boujis hela tiden. Jag har gått där i över 6 år nu och har lika kul nu som då.

Med Andrew som jobbar på Boujis och har gjort det sedan jag började att gå dit. Han är världen snällaste och ser till att vi har kul och tar hand om oss när vi är där. Alla klubbar borde ha en Andrew!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind