Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Men Herregud!

Vad är det som händer i Oslo? Nu blir jag orolig för alla mina norska bloggläsare.

Är det någon som vet varför det är just Oslo som har blivit utsatt? Det är helt sjukt och ofattbart!
Här tror man att Skandinaviska länderna är säkra och lugna och så händer det här. Jag som alltid har varit mest orolig över att någonting ska hända i London igen. Eftersom vi antar att det är terrorister som ligger bakom så kan man ju undra vad de vinner på att bomba Oslo av alla ställen? Usch, jag hoppas att ni alla läsare därifrån och era vänner och familjer är ok.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • De vet väl inte helt varför det blev gjort, verkar vara en norsk man som både bombat och skjutit ungdommarna. Jag var 2 kvarter från bomben och det var helt sjukt, som en film. Trodde aldrig att det skulle hända här.. Man får sända sina tankar till de som förlorat någon pga detta..

  Janna 2011-07-22 23:57:01
  Svara
 • For mer informasjon se, www.vg.no og www.dagbladet.no

  I Norge står vi sammen <3

  Gry 2011-07-22 23:34:16
  Svara
 • En ting er bomben i Oslo, noe helt annet er det at en mann utkledd som politi regelrett henretter ungdommer som er på sommerleir -og det skjer bokstavlig talt bare noen steinkast unna!!! Jeg er så sint, fortvilet og lei meg at jeg har ikke ord, det er utrolig tøft å høre alle ambulansene og helikopterne som kjører forbi her med skadde. Tenker på alle de redde ungdommene som så vennene bli skutt, og som måtte gjemme seg for å ikke bli drept selv. Dette er bare så fantastisk meningsløst at ord ikke strekker til. Tankene går til de pårørende…

  Ibe 2011-07-22 21:59:49
  Svara
 • det är hemskt och vi är i chcok. bilder på utblåsta byggnader visas på tvn, det är kaos och ser ut som en krigszon. vi bor inte alls långt bort..som tur är så är jag och alla jag känner välbehållna, men surrealistiskt är det. satte mig precis och skrev lite på min blogg för att få ut mig. läs på dagbladet.no aftenposten.no eller vg.no om du vill ha norska nyheter direkt.

  emma 2011-07-22 21:35:54 http://timglas.spotlife.se
  Svara
 • Æsj det er så sykt ekkelt. Jeg er i barcelona med venninner men vi fikk heldigvis takk i alle venner i Oslo og fikk sjekket at de var ok. Mine kollegaer sa at hele bygget vi jobber i ristet – enda det er 15 minutter bort fra der bombene gikk av. Skummelt!

  Ida Marie 2011-07-22 19:56:35
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind