Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Hej Kompisar!

Hur mår ni?

Själv mår jag lite småilla, jag vet inte riktigt varför, men jag hoppas det går över. Jag har hört att mint ska hjälpa mot illamående, någon som vet? Jag mår typ aldrig illa annars. Och nej, jag är inte gravid! (Varför frågar alla?)

Jag har hunnit med ett jobb för Prima magazine, massor med härligt skvaller med killarna och tjejerna där. Nu vet jag lite mer om vissa kändisars privatliv, för få personer har så mycket information som hårstylister, makeup artister och fotografer.

Sen kutade jag iväg i regnet, under min jacka, eftersom jag glömt bort att jag bor i London och lämnat mitt paraply hemma. Jag sprang till en casting som egentligen skulle ha varit klockan 11 i morse, men jag använde de största hundögonen jag har på lagret och sa pleeeeeeeaaase. Och då såg de till att jag fick göra min casting sent, även fast de höll på med ett annat jobb. Ibland måste man ha lite flyt!

Nu har jag precis pratat med en actingagent som min vän Luke hade skickat mitt CV till. Jag har skickat över lite material till dem, så jag hoppas att de gillar vad de ser. Bland annat skickade jag över min reklamfilm för Nokia, ni kan se den här.

Även om de inte tar in mig, så är det ett stort steg på vägen att de har ringt upp, och i så fall så kommer jag att jobba hårt för att få träffa lite andra agenter. Det är lite som att leta modellagentur, man får inte ge upp.

Jag måste även förtydliga att det är här i England som Top Model avsnittet jag är med i visas. Jag lovar att hojta till om jag får veta ett datum för svensk tv. Och jag kommer givetvis att lägga upp en länk så att ni kan se programmet på internet så fort jag har en.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind