Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Britain’s Next Top Model

Jag fick i våras chansen att vara coach/klient under ett av programmen av Britain’s Next Top Model.

Det är verkligen en ära att bli tillfrågad och det var genom mitt jobb som ansikte för Sekondas ”Seksy” klockor som jag fick det här unika uppdraget.

Det var verkligen superkul och det var roligt att få vara på andra sidan av linsen och hjälpa till. Jag har aldrig tidigare gjort någonting liknande och jag kan ju erkänna att jag var hyfsat nervös när jag skulle snacka inför alla tjejerna, superstylisten Grace Woodward och designern Julien Macdonald. Men jag tror att det gick helt ok.. eller.. det får vi se på måndag. Här i England. Jag vet inte när det visas i Sverige, men jag lägger upp en länk så fort jag hittar avsnittet online.

Spännande!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind