Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Tally-ho!

Jag hann med massor med saker jag ville göra hemma i Sverige – Gröna Lund, Harry Potter premiär, J, Fiska, åka ut med båten, slappa vid poolen, festa med vänner, middagar, luncher.. etc.

Det enda som jag skulle ha velat göra, men inte hann med, var att rida. Just nu är vår häst Paliza ivägskickad för att få en liten bebis i magen, så hon var borträknad och ridskolan där jag brukar låna hästar från hade ingen pålle stor nog att orka bära Garth just då. Så det får vänta till nästa gång.

Det ska bli såå kul att få se lillhästen när den kommer ut ur Palizas mage. Det är Steffi som ägen Paliza, så hon har valt en riktigt fin hingst med bra stamtavla och hoppas på en riktig liten superhäst. Föl är så himla söta och roliga.

Vi gick iaf upp till stallet och hälsade lite på de andra privathästarna. Garth lyckades missa att det var el i stängslen och gav både sig själv och en av hästarna en rejäl stöt. De är riktigt starka de där elslingorna och det sticker till ordentligt om man rör en.

Jag önskar verkligen att jag kunde rida här i London, men hittills så har jag inte sett några ställen eller hästar som jag känt har varit tillräckligt intressanta. Jag har försökt rida ett par gånger, men min grej är hoppning och inte dressyr som är favoritsporten här i England. Ge mig en liten het D-ponny eller liten häst med långa ben och en hinderpark så blir jag superglad.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej hej,
  Har du kollat Lea Valley Riding Centre som ligger i ostra London? Sags vara mycket bra =) xx

  Pernilla 2011-07-20 23:18:41
  Svara
 • Min kompis driver ridskola pa hennes familjs agor, fast i Cheshire iofs. Ar inte mkt av en hast tjej sa vet inte om det e ponnys eller hastar (o va skillnaden ar) men jag vet att de anordnar hopp tavlingar for hennes make brukar fa agera dommare pa mindre event och det e han inte vidare fortjust i =)

  Jonna 2011-07-19 13:31:50
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind