Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Första dagen tillbaka

I dag var första dagen tillbaka på ”jobbet”.

Jag hade två castingar och svängde ihop en härligt färgglad sallad till lunch när jag kom hem. I går var jag ledig, så jag hade en chans att packa upp och börja få i ordning på lägenheten igen. Det blir alltid väldigt stökigt när jag inte är hemma av någon konstig anledning…

Jag älskar motivationen jag känner när jag kommer hem från en semester. Det är som om man är redo att ta tag i allt med nya krafter och att jobbet verkligen känns kul. Jag hade inte ens någonting emot att hoppa ner i tunnelbanan. Det som är en av mina hatgrejer med modelljobbet här i London.

I kväll kommer Garths syster Tanya förbi oss. Jag ska nämligen hjälpa henne att fixa håret till hennes bröllop nästa lördag. Hon hade gått till en salong och testat en uppsättning, men var inte alls nöjd, så nu ska vi se vad vi kan fixa själva istället. Det kommer att bli kul att experimentera och se vad vi kan fixa för fina frisyrer att välja på.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • ååh vad gott! Verkligen sommarmat. Yum!

  http://michellesarvilahti.wordpress.com/

  Michelle 2011-07-20 11:30:25 http://michellesarvilahti.wordpress.com/
  Svara
 • Hej Tess!
  Jag har aldrig kommenterat din blogg och har nyligen börjat läsa den faktiskt. Jag måste säga att jag ÄLSKAR den. Tycker om att den är både personlig och professionel med mycket bilder.
  Det är roligt att läsa om ditt liv i London då jag själv ska flytta dit i december för att börja plugga 🙂 Fortsätt med en bra blogg! Kram Maria

  Maria 2011-07-19 22:40:16
  Svara
 • Hej Tess! Jag tycker din blogg är bäst på stureplan.se. Du verkar vara så ödmjuk och jordnära! Skulle du kunna lägga upp ett inlägg om dina bästa packningstips inför en resa? kram

  Marre 2011-07-19 20:02:53
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind