Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Fylledumhet

Det finns en historia om den här hästen.

Jag var nämligen ute med ett gäng tjejkompisar när jag var runt 18 år och fick för mig att det skulle vara kul att mellan Cafét och nästa ställe hoppa upp på den där statyn som står på vägen. Jag fick lite hjälp av tjejerna att komma upp och hade superkul när jag satt där i klänning och skyhöga klackar. Bästa fyllegrejen ever tyckte vi, till det blev dax att komma ner då.

Hästen var alldeles för stor för att jag skulle kunna ta mig ner själv och ingen av tjejerna var tillräckligt stora eller starka för att hjälpa mig.Vi försökte i kanske 10 minuter och det gick helt enkelt inte. Speciellt eftersom vi var lite småfulla och inte bar de mest praktiska plaggen i våra garderober. Så tillslut får en av tjejerna en idé och springer iväg längs gatan och komme tillbaka några minuter senare med en gubbe. Hon tänkte att han skulle vara lite starkare än oss tjejer. Men då totalvägrade jag. Gubben var inte så fräsch och jag hade kort klänning på mig, så jag hade ingen lust att visa hela härligheten för honom. Så gubben gick därifrån och vi var tillbaka på ruta ett.

Efter många om och men så hittade en av tjejerna till slut en polisbil nere vi Nybroplan och lyckades få dit två polismän med en stor filt. Tillsammans lyckades det med hjälp av filten både få ner mig och utan att jag skulle bli allt för generad. Men vid den tiden var det alldeles för sent för att vi skulle kunna gå vidare och jag var trött och rejält frusen om rumpan efter att ha suttit uppe på den där jäkla metall hästen så länge.

Så om ni tycker att det vore jättekul och lite spexigt att klättra upp på någonting på fyllan, gör inte det! Det är inte värt det.

Som tur var kunde Garth både ta sig upp och ner utan hjälp.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Amen sånt där är så typiskt! Man ska "skämta lite" och typ ta en kul bild och så slutar det med att man sitter där i skiten. Tur att inte poliserna blev arga i alla fall!

  Natalie 2011-07-19 20:56:36
  Svara
 • Haha vilken komisk historia! Fast "ville inte visa hela härligheten" hade du verkligen inget på dig under klänningen? Måste varit väldigt kallt isåfall! 😛

  Anna 2011-07-19 12:02:02
  Svara
 • Haha, sån typisk fyllegrej! Kan inte sluta fnissa, hihi. Usch, hade det varit jag hade jag fått urinvägsinfektion dagen efter. Din stackare, men vad tur att Farbror Blå kom till din räddning.

  På tal om hästar… hann du inte med att rida något när du var ute på Ekerö? Hade varit kul att se bilder. Jag är jämnårig med dig, bor också här i London och rider regelbundet 🙂

  Moa 2011-07-19 10:47:19
  Svara
 • Jag tycker det mesta man får för sig att göra för att spexa på fyllan blir blaj faktiskt… En annan sak: kolla i nya Amelia (den med Kate Winslet på omslaget) på sid 39. Är inte modellen i bikini som ligger ner väldans lik dig? 😉 kram!

  Jenny 2011-07-19 10:24:44 http://jennylincarlsdotter.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind