Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Grönan

Jag kan ju inte lämna Sverige utan att ha gått på Gröna lund!

Så jag drog med stackars Garth dit, han som blir så åksjuk! Vi körde på åkband så att vi kunde åka riktigt ordentligt och betade oss igenom allt från Kvasten till Extreme och Spökhuset. När alla de mer galna åkturerna var avklarade så drog jag med stackarn till kärlekstunneln, då blev han med ens mindre grön i ansiktet och började klaga på att det gick för långsamt. Ha! Tänkte jag och tog med honom till Fritt fall ”tilt”.

Lätt den galnaste grejen jag har åkt! Jag skrek som en hel karl. Alltså inte på det där typiska tjejiga viset utan mer ett avgrundsvrål som började nerifrån tårna och överraskade mig själv när det kom ut. Det var så sjukligt läskigt och lämnade hela kroppen het darrig och pirrig efteråt. Så j’kla kul! Annars var Extreme galet kul den med, jag trodde inte att det skulle vara så mycket drag i den som det var. Sen kissade jag nästan på mig i spökhuset när ett spöke som såg ut som han ”Saw mannen” hoppade ut ur en osynlig dörr i väggen. Det borde tusan vara olagligt, jag som tycker att de där filmerna är läskigast i världen.

Jag har förresten alltid älskat Grönan och några av mina tidigaste bilder i mitt fotoalbum är på mig och mamma som åker bläckfisken när jag bara var 4 -5 år gammal. Under mina tidiga tonår brukade jag, mamma och syrrorna åka dit tidigt på morgonen och sen åka nonstop till vi var så trötta att vi inte kunde stå upp längre. Favoriten var pop expressen och jag tror att rekordet låg på 12 ggr på rad!

Lycka blandat med illamående är de känslor som beskriver Grönan bäst.

I ”tråkiga” kärlekstunneln.

Från toppen av Fritt fall ”Tilt”

Spegelhuset kan man ju inte hoppa över, den här bilden blev så galet bra. Garth ser ut som en riktig jätte (mer än vanligt) bredvid mig haha!

Vart tog mina ben vägen? Gissa vem som skrattade så att han grinade…?

Pop expressen fick jag åka själv, hans mage pallade inte mer. Vekling! Haha!

Eftersom han var en sån mes så fick han bli ett litet skalligt skelett.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind