Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Vila på semestern

Jag tycker att det lätt kan bli en sån hets när man får semester.

Vänner ska hängas med, familj ska bjudas över, man ska resa runt så mycket som möjligt, gärna till andra länder. Det blir nästan en hets på att ha roligt konstant och man går från att ha ett schema med jobb till ett schema med fester och resor. Visst, jag klagar inte, men jag tror att det är viktigt att planera in en dag utan planer. En dag då man kan göra precis vad man känner för just då. Om det är att läsa bok, meta, ta en jättelång sovmorgon spelar ingen roll. Bara det är det som faller en i smaken just precis då. Framförallt får man en chans att vila hjärnan lite, att få vara utan måsten ett litet tag och bara vara. Utan ångest och ”att göra” lista.

I dag har jag en sån dag. Jag kände för att sova länge, ligga och läsa vid poolen och sen promenera upp till stallet och hälsa på hästarna. Jag kände inte för att sminka mig eller borsta håret. Men jag kände för att äta smultron, hallon och bigarråer.

Jag trivs verkligen idag och känner mig mer avslappnad än på länge, det kommer att få bli fler dagar av den här typen i sommar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • De oplanerade dagarna är de viktigaste! Jag har haft en hel del sådana denna semester och måste faktiskt berömma mig själv för hur oväntat bra jag är på att bara slappna och vara i stunden. Ska verkligen försöka ta med mig den känslan till höstens alla måsten! Hoppas du får en fortsatt fin vistelse i Sverige 🙂

    d. 2011-07-14 21:13:17 http://akols.blogg.se
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind