Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Tänkvärt

Jag tänker nog mest på framtiden och affärsideér om jag ligger vaken på kvällen.

Jag har alltid ett litet block bredvid sängen så att jag kan skriva upp saker jag kommer på. Oftast är det bra idéer, men ibland är det verkligen bara svammel. Då har jag nog legat vaken lite väl länge haha.

Jag tänker i alla fall väldig sällan på det förflutna och oftast så tar jag tag i det som gäller nutid ganska så direkt, så det är i princip bara framtiden jag tänker på. Jag ligger även gärna på morgonen och dagdrömmer och sätter upp mål innan jag går upp, om jag har tid.

Jag försöker visserligen att inte tänka för mycket när jag går och lägger mig eftersom det är svårare att sova om sängen även ska bli en tankeplats. Istället lägger jag mig gärna på soffan mitt på dagen, tar en ”time out” och tänker en massa istället. Det är lite farligt att låta sängen bli ett ställe för tankeaktivitet istället för avslappning tror jag.

Vad tänker ni på när ni ligger vakna i sängen?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jag dagdrömmer! Bygger upp världar där jag är någon form av superkvinna. Får drömjobbet, får drömkillen, ja allt! Älskar verkligen dessa stunder 🙂

  Kristin 2011-07-17 13:48:27
  Svara
 • Jag tänker också mycket på framtiden, vad jag vill uppnå och hur min planering ser ut närmsta tiden 🙂 mycket drömmer osm jag har men som jag vet inte kommer gå i uppfyllelse, som min modellkarriär. Det är min högsta dröm och jag är med i en agentur men jag vet inte hur mitt nästa "steg" ska bli.. Härliga drömmar.. haha kram

  matilda 2011-07-15 15:46:23
  Svara
 • När jag var liten brukade jag göra upp egna drömmar, när jag låg vaken i sängen. Det kunde handla om allt från att göra bra ifrån sig på ridlektionen, till att killen jag tyckte var söt skulle säga att han gillade mig, haha! På något sätt har detta hållit sig kvar, så en av mina favoritsaker är fortfarande att gå och lägga mig när jag inte är för trött, för att göra upp en liten dröm innan jag somnar (mitt i drömmen).

  Kan ju tillägga att jag nu är 21 år, haha!

  Amanda 2011-07-15 00:17:46
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind