Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Just nu

Jag önskar att det alltid var varmt nog att sitta ute på balkongen och blogga.

Kan inte någon ta en stor båt, spänna fast hela Storbritannien ordentligt och tuta ner till Karibien med hela lasset?

Just nu sitter jag med en stor kopp grönt te och smörgåsar gjorda av olivbröd och skinka, mums! Jag hade tänkt att köra yoga två gånger den här veckan, så det blir både ikväll och imorgon. Jag är tusan duktig just nu, jag går till gymmet varannan dag. Men jag har en känsla av att det inte kommer att bli så mycket gym för mig hemma i Sverige nästa vecka. Kanske lite ridning och ett par promenader.

I dag hade jag två castingar, en i Parsons green som jag promenerade till och en inne i stan. Jag sprnga förbi och tittade lite i affärer, men jag hittae inte så mycket. En klänning på rea från Bershka och så fyllde jag på mitt sminkförråd på Make up store. Jag hade slut på mitt vanliga puder, blusher och den ljusa skuggan jag använder som bas på ögonlocket. Det är så nice att de har butik här nu, jag älskar det märket.

Vad har ni gjort?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind