Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Lördagsmys frukost

Jag har en grej för stora mysfrukostar på helgmornarna.

Jag tror att det är för att jag kommer från en stor familj och vi alltid hade hela familjen samlade till frukost. Nu när Garth har jobbat så mycket har jag varit tvungen att äta själv, vilket är bland det värsta jag vet. Jag skypar typ hellre med någon och äter samtidigt, än att äta själv hemma. Däremot har jag inga problem att äta själv ute, jag vet inte varför, kanske för att jag kan sitta och titta på människor och inte riktigt känner mig lika ensam på samma sätt.

Det är lite skillnad på våra frukostar, Garth kör full engelsk frukost och jag äter min gröt. Jag skulle storkna om jag åt allt som han äter till frukost. Jag läste någonstans att det är 1000 kalorier i en klassisk english fry up. Vi tjejer sa ju äta runt typ 1800 – 2 000 (tror jag, kan inte det där, vet ni?) kalorier om dagen, så det är ganska extremt mycket att hälla i lilla magen på en gång.

Gillar ni engelsk frukost?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Tess. Det här har inget att göra med det du skrev men det är något jag mår dåligt över och det känns ibland lättare att prata med någon man inte känner än en vän. Nu är det sommar och alla ber om soligt väder varje dag, utom jag. Jag är väldigt, väldigt ljus i hyn och inte en av dom som är ljus men får ändå en bränna. Jag kan verkligen inte bli brun, inte ens lite. Jag har alltid avskytt det här och jag hatar att gå i shorts, klänning eller kjol vilket leder till att jag inte följer med till t.ex badstranden. Alla runt mig är riktiga soldyrkare och som besatta av att bli så mörka som möjligt. Jag hatar kommentarer om min hudfärg, skämt, eller folk som vill jämföra sin bränna med en. Jag tänker inte på andra människors hudfärg, men när det kommer till mig själv är det det något jag skäms över och mår dåligt av. Brun utan sol ser inte så bra ut på mig, och på nått sätt vill jag inte använda det, jag vill lära mig acceptera mig själv som jag är, men jag vet inte hur. Jag är 22 år nu och tänker alldeles för mycket på vad andra människor tycker och tänker om mig, men vet inte hur jag ska bryta det. Vad tycker du om hudfärger och att det i västvärlden faktiskt anses vara fint att vara brun och fult att vara blek? Har du något för att hjälpa självkänslan på rätt väg?

    Ae 2011-07-02 14:39:10
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind